Afhentning rydning og tømning af dødsbo i Frederiksberg, Amager, København m.fl.

Det kan være en utroligt svær tid man går igennem når ens kære går bort. Der er mange ting man skal tage stilling til og forholde sig til. Mennesker takler et dødsfald på mange forskellige måder, og det er vigtigt, at folk omkring sig forstår dette.

Der kan være en del utryghed og frustration forbundet med, at stå for og afvikle et dødsbo. Derfor kan det være en stor fordel at få professionel hjælp.

Hovedstadens dødsbo og konkurs er en professionel virksomhed med stor ekspertise.

Vi har efter mange års erfaring opbygget vores koncept, efter vores kunders efterspørgsler. Vi går meget op i at vore kunder føler, at de får den rette service. Vi har altid en respektfuld håndtering af dødsboet og vi står naturligvis til rådighed med råd og vejledning i den svære tid.

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Rydning og tømning af dødsbo

At tømme et dødsbo er en tillidssag med samhørende gensidig tillid og det er vigtigt, at dem man vælger til rydning af dødsboet også yder den service, som er blevet aftalt på forhånd.

Til at starte med imødekommer vi altid personen der står for henvendelsen ude på adressen for, at lave en vurdering af dødsboet. Og for at få en fornemmelse af opgavens omfang. Det er altid helt uforpligtende og ganske gratis at få et besøg af os i henblik på rydning af dødsbo.

Vi laver herefter en vurdering af dødsboet og imødekommer kunden med et fornuftigt tilbud pålagt ud fra tidsbrug og arbejdsopgaver.

Hovedstadens dødsbo og konkurs sørger altid som udgangspunkt for, at hvert dødsbo bliver gjort klar til et syn f.eks. med en boligforening eller et bolig salg hos ejendomsmægleren. Så alt hvad der hedder skruer og søm, dobbeltklæbende tape eller gardiner og persienner bliver også aftaget, hvis dette ønskes.

Tømning af dødsbo uden værdi.

Der er ikke den opgave Hovedstadens dødsbo og konkurs ikke påtager sig, for os er det vigtig at alle som kontakter os, får den hjælp der er behov for hos individet.

Flyttelift i København og omegn.

Hos Hovedstadens dødsbo og konkurs bruger vi flyttelift til opgaver, hvor det bedst giver mening for os at bortskaffe indboet ved at nedtage det ud igennem vindurene (Altid på forsvarlig vis). Det gør vi selvfølgelig for at skåne os selv med ergonomiske udfordringer. Derud over gør vi det også for at skåne opgangen så meget så muligt.

Man kan læse meget mere om flytteliften under flytning og transport.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

» Har I mange års erfaring med vurdering og rydning af dødsbo?

– Ja vores stab har over 20 års erfaring.

» Tilbyder I rydning af dødsbo på andre steder end Frederiksberg, Amager og Gentofte?

– Ja det gør vi. Faktisk tilbyder vi rydning og tømning af dødsbo på hele Sjælland, og vi har altid fornuftige priser på vores arbejde.

» Hvad gør I med effekterne fra dødsboerne?

– Mange effekter har aftjent sin værnepligt og bortskaffes – Nogle effekter doneres til velgørenheds organisationer og andre videre formidles.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Vi kører i København og på resten af Sjælland. Hos os er du sikret høj kvalitet, god kundeservice og fornuftige priser.

Vurdering af dødsbo på hele Sjælland.

Vi giver altid en kvalificeret vurdering og vi vurderer altid ud fra markedsværdierne.  Vi har sagkyndige personale indenfor forskellige fagområder. Vurderinger af antikviteter og design, vurderingen foretages med baggrund i vores erfaring med salg af lignende varer og markedets øjeblikkelige efterspørgsel.

Hovedstadens dødsbo og konkurs har igennem årene oparbejdet et indgående kendskab til de aktuelle forhold mellem udbud og efterspørgsel.

Vi påtager os således alle former for vurderingsopgaver på hele Sjælland.

Som vurderingen i forbindelse med en bodeling, forsikringssag o. lign.

Vi tilbyder at foretage vurderingsrapporter til skifteretten, som private, revisorer samt advokater (Fast pris).

Vurderingsopgaver mht. Rydning af dødsbo er i princippet altid gratis.

Der er som udgangspunkt 3 måder for betaling af rydning af et dødsbo.

Et dødsbo kan ha så meget værdi, at vi betaler for at få lov til at rydde dødsboet. Det kan også være at dødsboets værdier, kan gå lige op med den tid vi skulle bruge på at ryddet dødsboet. Dødsboet kan også være helt uden værdier, så har vi en rydnings pris for den tid vi bruger for at rydde dødsboet. Prisen på det enkelte dødsbo afhænger af boets kvalitet.

Der er ikke to boliger som er ens og derfor kan prisen heller ikke være dette.

Vi betaler kontant eller med mobile Pay hvis vi køber dødsboet, eller pengene kan overføres til din bankkonto inden for to hverdage, hvis dette ønskes.  Prisen for rydning af dødsbo er som regel et fast tilbud. (Rydnings prisen er ud fra opgavens omfang.) I visse tilfælde kan prisen være en time pris.

Ved betaling af dødsbo uden værdier betaler kunden først for endt arbejdet og vi sender altid en faktura.

Opkøb af dødsbo og effekter med værdi i København og resten af Sjælland.

Hovedstadens dødsbo og konkurs er specialiseret i at opkøbe dødsboer, som indeholder effekter af større værdier det kan være arkitekttegnede møbler fra danske arkitekter – Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Hans J. Wegner, Finn Juhl, Børge Mogensen, Nanna Ditzel, Ib Kofod-Larsen, Ole Wanscher, Kaare Klint, mm.

Udover designermøbler opkøber Hovedstadens dødsbo og konkurs også brugte møbler, som teak og palisander fra perioden 1950 – 1970. Vor kundekreds findes fortrinsvis på det danske marked.

Udover designermøbler, opkøber Hovedstadens dødsbo og konkurs også Poul Henningsens lamper.

Dette kunne f.eks. Være Koglen, Charlottenborg pendlen, bombardementslysekroner, Spørgsmålstegn m.m. Alt indenfor design lamper af kendte designere.

Prisen er altid efter stand, udbud og efterspørgsel.

Hvad sker der med dødsboets indbo.

Vi rydder dødsboerne på den måde, at alt som kan genbruges (Det som er for godt til at blive smidt ud) formilder vi videre. Nogen ting sælger vi, andre ting donere vi til velgørenhed og foreninger (Tøj donere vi ubeskåret til røde kors) Og så vil der altid være noget som har aftjent sin værnepligt. Og det bliver så sortere for at blive bortskaffet og genbrugt til nye ting.

Alt hvad vi finder i dødsboerne som kunne ha personligt interesse. Vil bliver gemt og spurgt ang. om.

Nøgler/Vaskekort vi finder i dødsboerne gemmer vi og ligger på køkkenbordet.  

Vores koncept er en totalløsning. Det betyder, at opgaven kan betragtes som løst, fra det øjeblik den er overdraget til os. Vi har ingen øvre grænser hvad angår størrelse, kvadratmeter eller etager. Vi klarer med andre ord både stort som småt.

Hjælp til transport på hele Sjælland.

Mange pårørende/arvinger har problemer med transport af de effekter, som de ønsker at beholde. Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København tilbyder vi selvfølgelig også altid hjælp til dette.

Rengøring, specialrengøring og skadeservice af dødsbo på Frederiksberg, Amager og Sjælland

Professionel rengøring af dødsbo og skadeservice.

Vi tilbyder endvidere rengøring af dødsbo såfremt dette ønskes. Når vores arbejde er udført, vil boligen altid fremstå klar til syn, salg, fremleje eller andet.

Et bo som bærer tydeligt præg af misligholdelse efter f.eks. længerevarende sygdom eller lignende kan – i en svær tid – virke som en uoverskuelig opgave for arvinger og pårørende.

Hovedstadens Dødsbo og konkurs har specialiseret sig i desinficering og lugtsanering. Vi fjerner ubehagelige lugte fra boliger, så som rygerboliger, boliger med dødsfald, langvarigt sygdomsforløb mv.

Mere om dette – gå til siden rengøring af dødsbo.

Servicer inden for hovedstadens dødsbo og konkurs kerneområder.

Professionel afhentning og rydning af alle former for dødsboer

Opkøb af dødsbo samt effekter

Vurdering af dødsbo

Flytning samt nedpakning af boliger

Rydning af kælderrum, loftrum og opbevaringsrum

Professionel rengøring

Specialrengøring og skadeservice

Udlejning af flyttelift samt mandskab

Nedrivning/afmontering af div.

Handyman service

Transport af effekter til arvinger/pårørende

Vi har den nødvendige viden og ekspertise på området og vi garanterer, at boligen både bliver ryddet og rengjort i detaljer — professionelt og effektivt.

Professionel rydning af dødsbo – vi overholder altid aftaler og tidsplaner.

Ved enhver opgave bliver der lavet en vurdering på stedet. Såfremt det ønskes, kan der efterfølgende fremsendes et skriftligt tilbud på det ønskede arbejde.

Hvem er man i kontakt med

Michael Gundersen:

Aftalekonsulent

Vurderingskonsulent

Ann Hansen:

Vurderingskonsulent

Kontakt vores firma for aftale.

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning i en svær tid, og de kan derfor trygt kontakte os for en uforpligtende samtale på tlf. 30 49 48 10.

Vi kan også kontaktes på vores kontaktformular nederst på siden her, hvis de i stedet hellere måtte ønskes at vi ringer til dem.

Vi håber at de vil benytte vores virksomhed.

Vi arbejder på hele Sjælland, og har bl.a. udført mange opgaver i København, Frederiksberg, Amager, Storkøbenhavn, Glostrup, Albertslund, Gentofte, Hellerup og Charlottenlund.

Vores kundeområder omfatter bl.a.

Private

Advokater

Boligforeninger

Plejehjem

Ejendomsmæglere

Forsikringsselskaber

Kreditforeninger

Offentlig sektor

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”

Læs mere om vores arbejde med dødsbo i: