Afhentning rydning og tømning af dødsbo i Frederiksberg, Amager, København m.fl.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er beliggende i Valby nær Frederiksberg, og tilbyder tømning af dødsbo samt afhentning og rydning af restboer på Frederiksberg, og i resten af København og Sjælland. Vi udfører altid opgaverne både hurtigt og professionelt.

Medmenneskelighed og forståelse

Det kan være en utroligt svær tid man går igennem når ens kære går bort. Der er utrolig mange ting man skal tage stilling til og forholde sig til. Mennesker tackler et dødsfald på mange forskellige måder, og det er vigtigt, at folk omkring en forstår dette.

Vi går meget op i, at vores kunder føler, de får den rette service. Vi har altid en respektfuld håndtering af dødsboet, og vi står naturligvis til rådighed med råd og vejledning i den svære tid.

Vores kunder omfatter

Private Advokater Boligforeninger Plejehjem
Ejendomsmæglere Forsikringsselskaber Kreditforeninger Offentlig sektor

Bliv kontaktet for et billigt tilbud i dag

Bliv kontaktet for et billigt tilbud i dag

Rydning og tømning af dødsbo

At tømme et dødsbo er en tillidssag, og det er vigtigt, at dem man vælger til rydningen af hjemmet også yder den service som der er blive aftalt på forhånd.

Gratis rydning af dødsbo – såfremt boets værdier dækker vores arbejdsomkostninger, tilbyder vi altid gratis afhentning og rydning mm.

Vi har mange års erfaring med afhentning, transport og flytning og total rydning af alle former for dødsboer samt med alm. rengøring og specialrengøring og skadeservice.

Vores koncept er en totalløsning. Det betyder, at opgaven kan betragtes som løst, fra det øjeblik den er overdraget til os. Vi har ingen øvre grænser hvad angår størrelse, kvadratmeter eller etager. Vi klarer med andre ord både stort som småt.

De kan kontakte os på tlf. 30 49 48 10, hvis De vil have en aftale om evt. vurdering af boet. Dette tilbyder vi gratis, og uden nogen form for forpligtelse.

Vi tilbyder også at foretage vurderingsrapporter til skifteretten samt advokater (Fast pris).

Hjælp til transport på hele Sjælland

Mange pårørende/arvinger har problemer med transport af de effekter, som de ønsker at beholde. Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København tilbyder vi selvfølgelig også altid hjælp til dette.

 

Inden for rydning og flytning tilbyder vi

  • Professionel afhentning og rydning
  • Nedpakning og flytning af boliger
  • Rydning af kælder og loft
  • Professionel rengøring
  • Specialrengøring og skadeservice
  • Vi arrangerer transport af effekter til arvinger/pårørende

Rengøring, specialrengøring og skadeservice af dødsbo på Frederiksberg, Amager og Sjælland

Vi tilbyder endvidere rengøring af dødsbo såfremt dette ønskes. Når vores arbejde er udført, vil boligen altid fremstå klar til syn, salg, fremleje eller andet.

Et bo som bærer tydeligt præg af misligholdelse efter f.eks. længerevarende sygdom eller lignende kan – i en svær tid – virke som en uoverskuelig opgave for arvinger og pårørende.

Hovedstadens Dødsbo og konkurs har specialiseret sig i desinficering og lugtsanering. Vi fjerner ubehagelige lugte fra boliger, så som rygerboliger, boliger med dødsfald, langvarigt sygdomsforløb mv.
Mere om dette – gå til siden rengøring af dødsbo.

Vi har den nødvendige viden og ekspertise på området, og vi garanterer, at boligen både bliver ryddet og rengjort i dybden — professionelt og effektivt.

Professionel rydning af dødsbo – vi overholder altid aftaler og tidsplaner

Ved enhver opgave bliver der lavet en vurdering på stedet. Såfremt det ønskes, kan der efterfølgende fremsendes et skriftligt tilbud på det ønskede arbejde.

Michael Gundersen:

Aftalekonsulent
Vurderingskonsulent

Ann Hansen:

Vurderingskonsulent

Kontakt vores firma om tømning

Vi står altid til rådighed med råd og vejledning i en svær tid, og De kan derfor trygt kontakte os for en uforpligtende samtale på tlf. 30 49 48 10.

Vi kan også kontaktes på vores kontaktformular her, hvis De i stedet hellere måtte ønske at skrive til os.
Vi håber at De vil benytte vores virksomhed.

Vi arbejder på hele Sjælland, og har bl.a. udført mange opgaver i Valby, Frederiksberg, Amager, Glostrup, Albertslund, Gentofte, Hellerup og Charlottenlund.

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Kundeudtalelser

Se alle udtalelserne her