Professionel og erfaren specialrengøring

Hovedstadens Dødsbo & Konkurs er med mere end 20 års erfaring en pålidelig og troværdig hjælp, når der skal foretages en specialrengøring i forbindelse med rydning af et dødsbo eller et konkursbo. Vi håndterer opgaven med professionalisme og respekt, så De kan lægge Deres fokus andre steder.

Hvad er specialrengøring?

Specialrengøring er, når der er behov for en indsats ud over det sædvanlige. Det kan være steder eller situationer, der ikke ofte er blevet rengjort, eller som er svære at komme til. Special rengøring kan også indebære mere alvorlige skader som f.eks. fra brand, tobak, skadedyr, kloak, dødsfald eller længerevarende misvedligeholdelse. I sådanne tilfælde er det ekstra vigtigt, at De søger professionel hjælp til specialrengøringen. Her kan nemlig forekomme skadelige lugte eller være behov for dedikeret desinfektion og lugtsanering.

Vi er eksperter i rengøring af røg, efter skadedyr og organisk materiale

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har haft adskillige jobs indenfor alle slags specialrengøring, og lige meget hvilken slags opgave, De står overfor, kan vi hjælpe Dem.

Få røglugt effektivt væk

Efter tung og konsistent rygning indendørs vil lugten af røg hurtigt sætte sig i møbler og inventar og forurene indeklimaet. Vægge, paneler og dørkarme kan især godt tage røgen til sig og derfor være til fremtidig gene, hvis De ikke sørger for specialrengøring af hjemmet. Tobakslugt er en af vores ekspertiser, så dette kan vi effektivt fjerne for Dem.

Vi udrenser efter skadedyr

Hvis De har opdaget skadedyr i dødsboet, bør De prioritere at tilkalde professionel hjælp til at foretage en specialrengøring. De mindre skadedyr som f.eks. fluer er ikke bekymringsvækkende, men rotter eller mus kan både sprede bakterier og lave yderligere skade i hjemmet. Processen kræver en fagmand med kemiske midler – det vil vi gerne hjælpe Dem med.

Professionel fjernelse af organisk materiale

Efterladt organisk stof er celler fra organismer; mennesker og dyr. Store mængder kan tiltrække bakterier og forurene hjemmet, ligesom det kan trænge ned i gulvet, hvis det ligger for længe. Derfor skal De til sådanne omstændigheder hyre en form for specialrengøring til at tage sig af det, så det organiske materiale bliver bortskaffet og rengjort korrekt.

 

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Vi kører i København og på resten af Sjælland. Hos os er du sikret høj kvalitet, god kundeservice og fornuftige priser.

Hyr en grundig, erfaren specialrengøring

Efter adskillige år i branchen og et hav af dødsboer tømt og rengjort, har Hovedstadens Dødsbo og Konkurs arbejdet med alle mulige – og umulige – slags specialrengøring. Vi går til vores opgave med grundighed og masser af midler og metoder at trække på. I særlige tilfælde kan en specialrengøring også kræve aftagning af gulve og tapet først, så processen kan blive så effektiv som muligt. Dette gør vi gerne.

Selvom De selv er i stand til at rengøre, kan den forkerte tilgang til en specialrengøring gøre mere skade. Mange porøse materialer som f.eks. træ, tæppe og beton, absorberer kropsvæsker og det kræver særlige teknikker for, at det kommer helt væk uden spor.

De kan hyre Hovedstadens Dødsbo og Konkurs til at varetage Deres specialrengøring. Processen starter med et syn, hvor vi overser hjemmets stand. Book os til en uforpligtende samtale og få et tilbud.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs kan nås på telefon 30 49 48 10 eller via kontaktformularen her.

Rengoering-specialrengoering-skadeservice-af-doedsbo-Frederiksberg-Amager-Sjaelland

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”