Konkursbo i København og på hele Sjælland

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har gennem mange år beskæftiget sig med rydning af konkursboer, hvorfor vi har den nødvendige viden og erfaring til at håndtere opgaven. Når en virksomhed går konkurs, så går der en lang proces i gang, og vi ved hvor hårdt og tidskrævende det kan være. Fokus er som regel på at kreditorerne kan få deres gæld betalt tilbage fra dem, der er blevet erklæret for konkurs. Konkursboet er således alle ejendele og værdier, som tilhører virksomheden. Boet skal således sælges, så der kommer penge i kassen – penge der skal gå til kreditorerne.

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs kan vi være behjælpelige med flere aspekter af rydningen af et konkursbo. Vi kan hjælpe flere forskellige parter i denne proces, og har erfaring fra flere forskellige virksomheder.

Langt hen ad vejen er en konkurs ikke nogen fornøjelse at skulle gå igennem, og vi ved at det kan være hårdt og utroligt krævende at skulle forholde sig til alt det praktiske der skal ordnes. Ofte vil der være en eller flere advokater i spil, som kurator og til at tage sig af andet juridisk. Det er nemlig vigtigt med den rette juridiske rådgivning – og den del kan vi ikke hjælpe med.

Vi hjælper med konkursboer i København, på Frederiksberg og på hele Sjælland. Vi har udstyret og mandskabet til hurtigt og effektivt at få tømt og ryddet selv de mest udfordrende konkursboer. 

 

Hvad er et konkursbo?

Et konkursbo er de samlede værdier, som en virksomhed eller person råder over ved konkursbegæringen. Herunder kan også være lokaler, møbler og andre fysiske genstande som skal håndteres, fjernes og/eller rengøres. Dette kan Hovedstadens Dødsbo og Konkurs hjælpe med.

 

Konkursboer – Vi håndterer det hele

Når det kommer til rydning af et konkursbo, så kan vi tilbyde vores hjælp med en lang række opgaver. Vi hjælper ikke kun dem, hvis konkursbo det er der skal ryddes – vi hjælper også dig, der har opkøbt en konkurrents konkursbo, og i den forbindelse skal have tømt lokaler eller flyttet inventar. 

Vi kan blandt andet tilbyde:

– Opkøb af alle former for varelager i forbindelse med afvikling af lager og virksomhed.

– Hjælp til virksomheder som har opkøbt konkurrenter og skal have tømt lokaler.

– Transportløsninger af individuelt gods.

– Nedrivningsopgaver i forbindelse med afvikling af forretning.

– Nedtagning af ex. reoler, lofter, fjernelse butiksudsmykning m.m.

Kort sagt så kan vi være behjælpelig med en lang række opgaver, når det kommer til den praktiske del af konkursboet. Det samme gælder hvis du går konkurs som privatperson, og skal have tømt din bolig i denne forbindelse. 

Vi ved, at alt dette med konkursboer er en kompliceret affære. Derfor er De også altid velkommen til at kontakte os i tilfælde af, at De har nogle spørgsmål eller andet, som De vil vide mere om. De kan kontakte os på tlf. 30 49 48 10 eller på kontakt@hsdk.dk. De kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, og så vil vi kontakte Dem ved første givne lejlighed.

Vi håber at De vil benytte Hovedstadens Dødsbo og Konkurs.

Rydning og tømning af konkursbo

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”