Rengøring af dødsbo og skadeservice i København samt hele Sjælland

Oprydning:

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København sikrer at boligen (inkl. kælder, loftrum, garage, have m.m.) bliver tømt for samtlige ting. Alt bliver fjernet efter aftale, og til aftalt tid og pris. Diverse handicaphjælpemidler afleveres retur til rette vedkommende. Når du vælger os til at stå for oprydningen af et dødsbo, så er det en totalløsning du får. Vi efterlader hjemmet i en sådan stand, at det efterfølgende nemt kan tilgås. 

Det er dog ikke altid at en oprydning er nok i sig selv, og derfor tilbyder vi også en række andre services der sikrer, at boligen er i tiptop stand til eventuelt salg eller indflytning. Du kan læse videre her på siden, og få det fulde overblik over hvilke services vi tilbyder.

Rengøring af dødsbo:

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs tilbyder al slags rengøring (f.eks. vinduespudsning, vask af vægge, lofter, gulve, lister og paneler, indbygningsskabe og hvidevarer m.m.). På den måde kommer boligen til at fremstå præsentabel og klar til syn/salg.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs står selv for alt rengøring hvilket gør, at vi altid er 100 % sikre på det udførte arbejde. Omfanget af rengøringen aftales individuelt, og vi er eksperter i at rense alle overflader.

Der benyttes miljørigtige rengøringsmidler, da det er vigtigt for os at bruge professionelle midler uden unødvendig kemi. Samtidig er vores udvalgte rengøringsmidler også skånsomme, så vi undgår at være unødvendigt hårde ved alle overflader.

Specialrengøring og skadeservice:

Vi løser en lang række specialrengøringsopgaver, både for private og erhvervskunder. Vi har det fornødne professionelle og godkendte udstyr til specialrengøring. Specialrengøring er et af Hovedstadens Dødsbo og Konkurs kerneområde.

Professionel, pålidelig, høj kvalitet, kommunal og social rengøring af boliger på hele Sjælland. Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde, og lad os sammen finde en løsning på dit rengøringsproblem.

Social Rengøring: (Skadeservice)

Social rengøring er en meget omfattende rengøring med helt særlige behov. Det kan være i hjem, hvor opgaven med at holde skidt og snavs nede vokser en over hovedet – og det kan der være mange forskellige grunde til. Det er oftest noget der sker over tid, og ikke lige opstår fra den ene dag til den anden. Grundlæggende er der tale om en særlig massiv oprydning- og rengøringsopgave, som kræver særlig erfaring og udstyr fra vores side. Opgaven kan også indbefatte bortskaffelse af inventar, desinfektion af boligen og lugtsaneringer, rydninger med dertilhørende skadedyrsbekæmpelse. Vores mål er altid ved en social rengøring i en bolig at efterlade den så tæt på beboelse som muligt. 

Med en solid erfaring inden for området styrer vi hele opgaven – alt fra tilbudsgivning, leje af containermateriel, vurdering af affaldets beskaffenhed i samråd med beboerne m.m. Der udføres en kvalitetsbevidst og omhyggelig rengøring af boet. 

Hjælp til Social rengøring kan bevilges efter servicelovens § 83.

Kontakt os nærmere om social rengøring

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er bekendte med lovbekendtgørelse nr. 814 af 30. september 2003 § 152 om tavshedspligt i den borgerlige straffelov.

Vi leverer rengøring af sociale boliger på hele Sjælland til boligselskaber, ejendomsadministratorer, ejendomsadministrationsselskaber, lokale myndigheder og private.

Dette er mere end en rengøringsservice. Det er en mulighed for en lysere fremtid.

 

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Rengøring efter dødsfald: (Skadeservice)

Et uventet tab er ikke noget, en familie kan forberede sig følelsesmæssigt på, og det kommer med nogle vanskelige realiteter i oprydningen af de berørte områder. Det er ikke sikkert at det bare er at skrubbe gulve eller smide genstande ud, der er blevet påvirket – der er mere end bare rengøring og oprydning.

Et betydeligt antal uovervågede dødsfald sker i private hjem. Ofte er det personer, der bor alene. Det kan være et resultat af, at den afdøde ikke have haft regelmæssige besøgende i løbet af den sidste del af livet, hvilket kan være grunden til at dødsfaldet ikke opdages før.

Når en person dør, så begynder den naturlige nedbrydningsproces relativt hurtigt, og potentielt skadelige bakterier frigøres i det berørte område. Bakterier er ansvarlige for lugten ved nedbrydning af kroppen. Det er også vigtigt at bemærke, at:

Afhængig af den afdøde persons helbredstilstand er der potentiale til at komme i kontakt med blodbårne patogener.

Selvom nedbrydning er helt normal, er traditionelle rengøringsløsninger til boligen ikke tilstrækkelige til sikkert at rengøre og desinficere områder, der er påvirket af menneskelig nedbrydning. Selv den mindste mængde biologisk materiale, der ikke er behandlet, kan gøre en bolig ubeboelig.

Nedbrydningsprocessen repræsenterer et virkelig foruroligende aspekt af kølvandet på et uovervåget dødsfald. Nedbrydningsprocessen er det, der understøtter den potentielle eksponering for mennesker, der kommer i kontakt med dødsstedet for potentielle biofarlige materialer, herunder blodbårne patogener.

At rengøre efter et dødsfald kan være ubehageligt. Dette kan være særligt ubehageligt, hvis du er pårørende til den afdøde. Derfor kræver det også, at vi har en grundlæggende forståelse af, hvad der er involveret i denne proces.

 

Den menneskelige krop indeholder enorme mængder bakterier. Faktisk overgår bakterier i kroppen de celler, der udgør et menneske. En betydelig procentdel af disse bakterier findes i bugspytkirtlen og tarmen hos et levende menneske. I enhver levende person kan der være mellem 500 og 1.000 forskellige typer bakterier i en persons “tarme”.

For at undgå at boligen bliver komplet ubeboelig, så er det vigtigt at der bliver rengjort og desinficeret korrekt – og gerne hurtigst muligt så det biologiske materiale ikke har mulighed for at nedbrydes yderligere.

Det første trin

Det første trin i den overordnede proces med et uovervåget dødsoprydning er faktisk at rydde op i den fysiske efterspørgsel efter den enkeltes bortgang. Dette inkluderer fjernelse af alt blod, kropsvæsker, andre biologiske materialer og fysiske genstande, der er forurenet med disse potentielt skadelige stoffer.

Rengøring efter dødsfald, hvor afdøde har ligget i længere tid, er en speciel rengøring, som består af desinficering og lugtsanering, samt evt. bekæmpelse af skadedyrsangreb. Der kan være tale om insekter og lignende, som trives i sådanne miljøer. Disse skal selvfølgelig fjernes omgående.

Boligen rengøres efter særlige hensyn, f.eks. i visse situationer kan der være tale om, at gulve måske skal aftages, og tapet nedtages før man kan rengøre effektivt og korrekt. Denne service tilbyder Hovedstadens Dødsbo og Konkurs.

Ethvert porøst materiale, herunder træ, tæppe, gipsvæg, beton eller absorberer kropsvæsker. Du bør aldrig selv forsøge at rengøre porøse materialer.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs kan rengøre og bortskaffe disse ting korrekt for dig.

Efter den korrekt ydede rengøring udført af os, så kan boligen reetableres så den igen kan beboes. Rengøring efter dødsfald afsluttes altid med en kvalitetssikring.

Vi giver altid et gratis & uforpligtende tilbud

Vi kører i København og på resten af Sjælland. Hos os er du sikret høj kvalitet, god kundeservice og fornuftige priser.

Lugtsanering:

Uanset hvor rent et hjem er, så kan visse lugte blive hængende. Duftlys og luftfriskere maskerer kun uønsket lugt fra kæledyr, mad, tobak, røg og skimmel.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs fjerner uønsket lugt i dit hjem ved hjælp af specialteknikker og mange års erfaring.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har specialiseret sig i lugtsanering. Vi fjerner ubehagelige lugte fra boliger – såsom rygerboliger, boliger med dødsfald, langvarigt sygdomsforløb mv.

Det er vigtigt, at kilden til lugten fjernes først, hvorefter man kan begynde at behandle med lugtsanering. Lugtsanering er en nødvendig investering i forbindelse med et evt. boligsalg, udlejning m.m.

(I særligt slemme røgtilfælde, kan det også være nødvendigt med lugtsanering).

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs benytter følgende metoder til lugtsanering:

  • Våd lugtsanering
  • Tør lugtsanering
  • Lugtpartikler i luften

Det er yderst vigtigt, at alle rengøringsprocesser udføres korrekt – Dette sørger vi for.

Lugten/lugtgenerne bekæmpes effektivt med lugtsanering, hvor vi anvender produkter der er mindst muligt skadeligt for miljøet.

Vi udfører lugtsanering med professionelt og godkendt udstyr.

Professionel behandling er den mest grundige samt den hurtigste måde at slippe af med hårde lugte, der muligvis gør det vanskeligt at bo i dit hjem.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs vil være i stand til hurtigt at komme ind og slippe af med lugten, så du kan komme tilbage til en normal hverdag.

Det er ingen let opgave at fjerne uønskede lugte helt – det kræver lang erfaring samt det rigtige udstyr og teknikker.

Miljø politik:

Alt affald bliver sorteret grundigt og bortskaffet efter gældende retningslinjer. Vi overholder selvfølgelig samtlige miljøregulativer.

Har De spørgsmål til rengøring eller tømning af dødsbo, er De naturligvis altid velkommen til at kontakt os for en uforpligtende samtale

Vi træffes på tlf. 30 49 48 10.

Vi håber, at De vil benytte Hovedstadens Dødsbo og Konkurs.

Desinficering:

Desinfektion er en metode, der har til formål at inaktivere, dræbe og fjerne sygdomsfremkaldende mikroorganismer, så boligen/område igen kan benyttes uden risiko for infektion.

Desinfektion betyder anvendelse af kemikalier til at dræbe bakterier på overflader. Det er vigtigt at rengøre inden desinficering, fordi organisk stof og snavs kan reducere desinfektionsmidlets evne til at dræbe bakterier.

Ved uovervågede dødsfald, hvor afdøde har ligget i længer tid inden dødsfaldet bliver opdaget, vil der uundgåeligt opstå lugtgener. Disse kan være meget voldsomme – så voldsomme at beboelsen ikke kan benyttes i en længere periode. Boligen kan også være misligholdt på grund af sygdom/ Social, og derfor have brug for desinficering efter fraflytning. Vi bruger et steriliseringsmiddel som bl.a. bruges til at eliminere bakterier inkl. multiresistente bakterier.

Der afsluttes med en kvalitetssikring.

 

Bekæmpelse af den usynlige fjende

Desinfektion er en metode, der har til formål at inaktivere, dræbe og fjerne sygdomsfremkaldende mikroorganismer, så boligen/område igen kan benyttes uden risiko for infektion.

Desinfektion betyder anvendelse af kemikalier til at dræbe bakterier på overflader. Det er vigtigt at rengøre inden desinficering, fordi organisk stof og snavs kan reducere desinfektionsmidlets evne til at dræbe bakterier.

Ved uovervågede dødsfald, hvor afdøde har ligget i længer tid inden dødsfaldet bliver opdaget, vil der uundgåeligt opstå lugtgener. Disse kan være meget voldsomme – så voldsomme at beboelsen ikke kan benyttes i en længere periode. Boligen kan også være misligholdt på grund af sygdom/ Social, og derfor have brug for desinficering efter fraflytning. Vi bruger et steriliseringsmiddel som bl.a. bruges til at eliminere bakterier inkl. multiresistente bakterier.

Der afsluttes med en kvalitetssikring.

 

Skadedyre:

Skadedyrsbekæmpelse efter social rengøring/dødsfald. Vi sørger også for at bekæmpe eventuelle skadedyr, som i visse tilfælde optræder i hjem, hvor der er behov for social rengøring eller rengøring efter et dødsfald. Disse skadedyr kan være smittebærer af både bakterier og vira, hvorfor det er vigtigt at der også bliver taget hånd om denne del af problemet.

Dødsbo rengøring - kontakt os i dag

Hos Hovedstadens Dødsbo & Konkurs renser vi også væg-til-væg tæpper » Vi dækker hele Sjælland

Rengøring af dødsbo

Effektiv fjernelse af gammel pålimede gulvbelægning

Vi hjælper gerne vores kunder med fjernelse af limede belægninger, som kan være en hård opgave, men med vores ekspertise går det væk i et snuptag. Aftagning af pålimede gulvbelægning er et af vores kerneområder.

Vores førsteklassesmaskiner og værktøj er udviklet til professionel fjernelse af alle pålimede gulvbelægninger. Vi henvender os både til private og erhverv. Vi leverer kvalitetsarbejde, og sørger altid for at overholde de aftalte betingelser og leveringstider.

Vi sørger også for at bortskaffe affaldet, så du ikke skal tænke på det. Det kan være tidskrævende, men det behøver ikke være besværligt.

Tæpperens / møbelrens:

Vi tilbyder professionel tæpperens. Vi renser væg-til-væg-tæpper på hele Sjælland med vores transportable rensesystem. Som bekendt samler alle tæpper støv og snavs. Tæpper, der ikke bliver rengjort regelmæssigt, kan blive et stort potentielt arnested for skadelige bakterier og allergier, og skabe et dårligt indeklima.

Vi finder altid fleksible rensningsløsninger til alle typer af boliger og kontorer. Valg af tæpperens har stor betydning, da det forlænger levetiden af gulvtæpperne væsentligt, samt giver et rent og sundt indeklima.

For at bevare det gode indeklima, så anbefales rensning af tæpper, møbler og gulvtæpper minimum 1 gang pr. år. Vi benytter kun professionelle maskiner, og renser for både private- og erhvervskunder.

Vi tilbyder møbelrens af alle former for polstrede møbler som stof, mikrofibre, læder og skind inkl. imprægnering eller læderpleje. Møbelrens omfatter fjernelse af pletter, forbehandling, dybderens samt imprægnering. Ved enhver møbelrens desinficeres møblet grundigt.

Gulvbelægninger vi kan være behjælpelige med

Tæpper, plastgulvbelægning, skum, epoxy, tyggegummi, indendørs / udendørs filt, linoleum, gummibagklædning, tæppe, kokostæpper, lim, limet down tæppe, gummi- og vinylbelægninger og keramiske fliser.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”