Rengøring af dødsbo og skadeservice i København og på hele Sjælland

Oprydning:

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs sikrer at boligen (inkl. kælder, loftrum, garage, have m.m.) bliver tømt for samtlige ting. Alt bliver fjernet efter aftale og til aftalt tid og pris. Div. Handicap-hjælpemidler afleveres retur til rette vedkommende.

Bliv ringet op – udfyld nedenfor

Rengøring af dødsbo:

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs i København tilbyder alt slags rengøring (f.eks. vinduespudsning, vask af vægge, lofter, gulve, lister og paneler, indbygningsskabe og hvidevarer m.m.). På den måde kommer boligen til at fremstå præsentabel og klar til syn/salg.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs står selv for alt rengøring hvilket gør, at vi altid er 100 % sikre på det udførte arbejde. Omfanget af rengøringen aftales individuelt, og vi er eksperter i at rense alle overflader.
Der benyttes miljørigtige rengøringsmidler.

Specialrengøring og skadeservice:

Vi løser en lang række specialrengørings opgaver, både for private og erhvervskunder.
Vi har det fornødne professionelle og godkendte udstyr til specialrengøring.
Specialrengøring er et af hovedstadens dødsbo og konkurs kerneområde.

Tæpperens/møbelrens:

Vi tilbyder professionelt tæpperens. Vi renser væg til væg tæpper på hele Sjælland med vores transportable rensesystem.

Som bekendt samler alle tæpper støv og snavs. Tæpper der ikke bliver rengjort regelmæssigt kan blive et stort potentielt arnested for skadelige bakterier og allergier, og skabe et dårligt indeklima.

Vi finder altid fleksible rensnings-løsninger til alle typer af boliger og kontorer. Valg af tæpperens har stor betydning, da det forlænger levetiden af gulvtæpperne væsentligt samt giver et rent og sundt indeklima.

For at bevare det gode indeklima anbefales rensning af tæpper, møbler og gulvtæpper minimum 1 gang pr. år. Vi benytter kun professionelle maskiner, og renser for både private- og erhvervskunder.

Vi tilbyder møbelrens af alle former for polstrede møbler som stof, mikrofibre, læder og skind inkl. imprægnering eller læderpleje.

Møbelrens omfatter fjernelse af pletter, forbehandling, dybderens samt imprægnering.

Ved enhver møbelrens desinficeres møblet grundigt

Rengøring efter dødsfald:

Rengøring efter dødsfald hvor afdøde har ligget i længere tid, er en særlig rengøring, som består af Specialrengøring det betyder at der bl.a. også i rengøring er bekæmpelse af skadedyrsangreb samt desinficering og lugtsanering.

Boligen rengøres efter særlige hensyn f.eks. i visse situationer kan der være tale om, at gulve måske skal aftages, tapet nedtages før man kan rengøre effektivt og korrekt, denne service tilbyder hovedstadens dødsbo og konkurs.
Efterfølgende den korrekt ydet rengøring kan boligen reetableres så boligen igen kan beboes.
Rengøring efter dødsfald afsluttes med en kvalitetssikring

Lugtsanering:

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har specialiseret sig i lugtsanering. Vi fjerner ubehagelige lugte fra boliger – såsom rygerboliger, boliger med dødsfald, langvarigt sygdomsforløb mv.

Det er vigtigt at kilden til lugten fjernes først, hvorefter man kan begynde at behandle med lugtsanering.

Lugtsanering er også en rigtig god investering i forbindelse med et evt. boligsalg, udlejning m.m.

(I særligt slemme røgtilfælde, kan det også være nødvendigt med lugtsanering).

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs benytter følgende metoder til lugtsanering;

  • Våd lugtsanering
  • Tør lugtsanering
  • Lugtpartikler i luften

Det er yderst vigtigt, at alle rengøringsprocesser udføres korrekt – Dette sørger vi for.

Lugten/luftgenerne bekæmpes effektivt med lugtsanering, og det er miljøvenligt.
Vi udfører lugtsanering med professionelt og godkendt udstyr

Saneringen afsluttes med en kvalitetssikring

Desinficering:

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs udfører grundig desinficering af boliger, som f.eks. har haft et dødsfald eller et langvarigt sygdomsforløb. Vi rengør selvfølgelig også efter skadedyrsangreb, og vi arbejder på hele Sjælland.

Desinfektion er en metode, der har til formål at inaktivere, dræbe og fjerne sygdomsfremkaldende mikroorganismer, så det desinficerede kan benyttes uden risiko for infektion.

Ved dødsfald, hvor afdøde har ligget i flere dage inden dødsfaldet bliver opdaget, vil der uundgåeligt opstå lugtgener. Disse kan være meget voldsomme – så voldsomme at beboelsen ikke kan benyttes i en længere periode. Boligen kan også være misligholdt på grund af sygdom, og derfor have brug for desinficering efter fraflytning. Vi bruger et steriliseringsmiddel som bl.a. bruges til at eliminere bakterier incl. multiresistente bakterier.
Der afsluttes med en kvalitetssikring.

Miljø politik:

Alt affald bliver sorteret grundigt og bortskaffet efter gældende retningslinjer. Vi overholder selvfølgelig samtlige miljøregulativer.

Har De spørgsmål, er De naturligvis altid velkommen til at kontakt os for en uforpligtende samtale

Ring på tlf. 30 49 48 10.

Vi håber, at De vil benytte Hovedstadens Dødsbo og Konkurs.

Bliv ringet op – udfyld nedenfor

Venlig hilsen Ann og Michael

ann michael