FLEKSIBEL OG SKÅNSOM FLYTNING

Flyttelift udlejes

FLEKSIBEL OG SKÅNSOM FLYTNING

Flyttelift udlejes

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Flyttelift – Moderne flyttelift til opgaver i højden

Hovedstadens dødsbo og konkurs bruger flyttelift, det gør vi af den grund at vi passer på vores folks (Og kunders) bentøj og rygge, dernæst bruger vi også flyttelift for at passe godt på de mange opgange vi bevæger os i.

Vores lift sparer både dig som kunde og vores folk for mange kræfter, den er guld værd overalt hvor flytteliften kan bruges. Vi som virksomhed kan godt se den store fordel i, at spare tid på hver opgave og kan så derud over komme videre til den næste opgave, meget mere friske end hvis vi lige har bruget flere dage i en opgang på 1-6 sal.

Vi bruger flytteliften både når vi har rydning af dødsboer, eller at hjælpe vores kunder med flytninger.

Udover vi selv bruger vores flyttelift meget på de opgaver vi nu engang er ude på. Lejer vi den også ud, vi lejer den ud til de kunder som måske selv gerne vil tømme deres pårørendes hjem men hvor der er mange trapper og opgaven virker uoverskueligt. Eller folk som bare gerne selv vil stå for deres flytning.

Den flyttelift vi har valgt til vores virksomhed er af sådan en model, som kan komme ind i baggårdene med. Det har vi valgt fordi det giver mere mening at kunne gå til en opgave fra to sider.

Flyttelift og flytning i højden

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Flyttelift udlejning

Lidt om vores flyttelifte

Forsidefruen:
Arbejdshøjde: 24,4 meter 1-7 Sal.
Løftekapacitet op til: 250 Kg
Drev: 230 V / 50 Hz(Strøm)
Transport Højet: 2,10 meter
Transportbredde: 1,40 meter
Transportlængde: 5,97 meter
Transport Vægt 1250 Kg
Slæden:
lukket (BxD) 1.087 mm x 772 mm
åben (BxD) 2.053 mm x 1.588 mm
Kørekort B+ – BE

Knægten fra baggården:
Lasteevne: Max. 250kg
Arbejdshøjde: 18,00 meter (ca. En 5-6 Sal.)
Drev: 230 V / 50 Hz(Strøm)
Transport Højet : 2,05 m
Transportbredde: 1,36 m
Transportlængde: 4,95 m
Transport Vægt: 750 Kg.
Kørekort B

Bestilling eller spørgsmål?

Bestilling eller spørgsmål kontakte Michael på telefon 30 49 48 10 eller send en e-mail til kontakt@hsdk.dk så vil jeg vende tilbage hurtigst mulig

Vi klarer op til 5-6 Sal.

Bruges af kun 220 volt.

Ingen støj, så ingen gener for naboerne.

Mindste forurening, da vi køre på strøm.

Kan tage 15+ flyttekasser ad gangen.

Beskyttelse af opgange.

Sparer tid, penge og besvær.

Kan også sættes op indendørs.

Kan let flyttes ved hjælp af en person.

Flyttelift i København – Frederiksberg og på resten af Sjælland.

Der kan være mange grunde til at flytte alt eller dele af indboet, og ligeså mange grunde kan der være til at du skal vælge Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Uanset om du kommer som privatkunde eller som virksomhedskunde, har du mulighed for at få dine flytninger eller rydninger i høje højder klaret ved hjælp af vores flyttelift.

Hovedstadens dødsbo og konkurs vil gerne være en så grøn en virksomhed som det er muligt og derfor har vi valgt en flyttelift som køre udelukke på strøm, men vi ved også af en mange året erfaring at der kan være dødsboer hvor strømen er lukket ned. Fortvivl ej, det kan vi også løse hvor vi så må sætter en generator til vores lift.

Hvis du går med tanker om at bruge vores flyttelifte, er det en god idé at bestille flytteliften i god tid, da vi mærker en stor efterspørgsel på vores flyttelift.

Har de spørgsmål, er de naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale på telefon: 30 49 48 10. Eller mail: kontakt@hsdk.dk.

Vi håber at de vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Leje af flyttelift

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”