Flyttelift – Moderne flyttelift til opgaver i højden

Hovedstadens dødsbo og konkurs bruger flyttelift, det gør vi af den grund at vi passer på vores folks (Og kunders) bentøj og rygge, dernæst bruger vi også flyttelift for at passe godt på de mange opgange vi bevæger os i.

Vores lift sparer både dig som kunde og vores folk for mange kræfter, den er guld værd overalt hvor flytteliften kan bruges. Vi som virksomhed kan godt se den store fordel i, at spare tid på hver opgave og kan så derud over komme videre til den næste opgave, meget mere friske end hvis vi lige har bruget flere dage i en opgang på 1-6 sal.

Vi bruger flytteliften både når vi har rydning af dødsboer, eller at hjælpe vores kunder med flytninger.

 

Udover vi selv bruger vores flyttelift meget på de opgaver vi nu engang er ude på. Lejer vi den også ud, vi lejer den ud til de kunder som måske selv gerne vil tømme deres pårørendes hjem men hvor der er mange trapper og opgaven virker uoverskueligt. Eller folk som bare gerne selv vil stå for deres flytning.

Den flyttelift vi har valgt til vores virksomhed er af sådan en model, som kan komme ind i baggårdene med. Det har vi valgt fordi det giver mere mening at kunne gå til en opgave fra to sider.

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Lidt om vores flyttelift.  

Lasteevne: Max. 250kg

Rækkevidde: 18,00 m ca. En 5-6 Sal.

Strøm: 220 V

Transport Højet: 2,05 m

Transport mål: L: 4,95 m B: 1,36 m

Pris for flyttelift og 1 flyttemand Fast tilbud: (Ingen skjulte gebyr)

Nogen opgaver kan være på time pris: (Ingen skjulte gebyr)

Flyttelift og flytning i højden

Bestilling eller spørgsmål?

Bestilling eller spørgsmål kontakte Michael på telefon 30 49 48 10 eller send en e-mail til kontakt@hsdk.dk så vil jeg vende tilbage hurtigst mulig

Vi klarer op til 5-6 Sal.

Bruges af kun 220 volt.

Ingen støj, så ingen gener for naboerne.

Mindste forurening, da vi køre på strøm.

Kan tage 15+ flyttekasser ad gangen.

Beskyttelse af opgange.

Sparer tid, penge og besvær.

Kan også sættes op indendørs.

Kan let flyttes ved hjælp af en person.

Flyttelift i København – Frederiksberg og på resten af Sjælland.

Der kan være mange grunde til at flytte alt eller dele af indboet, og ligeså mange grunde kan der være til at du skal vælge Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Uanset om du kommer som privatkunde eller som virksomhedskunde, har du mulighed for at få dine flytninger eller rydninger i høje højder klaret ved hjælp af vores flyttelift.

Hovedstadens dødsbo og konkurs vil gerne være en så grøn en virksomhed som det er muligt og derfor har vi valgt en flyttelift som køre udelukke på strøm, men vi ved også af en mange året erfaring at der kan være dødsboer hvor strømen er lukket ned. Fortvivl ej, det kan vi også løse hvor vi så må sætter en generator til vores lift.

Hvis du går med tanker om at bruge vores flyttelifte, er det en god idé at bestille flytteliften i god tid, da vi mærker en stor efterspørgsel på vores flyttelift.

Har de spørgsmål, er de naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale på telefon: 30 49 48 10. Eller mail: kontakt@hsdk.dk.

Vi håber at de vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Kundeudtalelser

Se alle udtalelserne her