FLEKSIBEL OG SKÅNSOM FLYTNING

Flyttelift udlejes

FLEKSIBEL OG SKÅNSOM FLYTNING

Flyttelift udlejes

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Flyttelift – Moderne flyttelift til opgaver i højden

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs benytter en flyttelift, når vi skal flytte rundt på inventar for vores kunder. Det gør vi af flere grunde: dels fordi vi gerne vil passe på både vores egne folks og kunders bentøj og rygge, og dels fordi vi ønsker at passe godt på de mange forskellige opgange, som vi kommer i. Flytteliften er en hjælpende hånd, som gør det nemt at flytte både møbler og flyttekasser fra høje etageejendomme. Det sparer både dig, som vores kunde, og vores folk for rigtig mange kræfter. Derfor ser vi vores flyttelift som værende guld værd overalt hvor den kan bruges. 

Flytteliften er ikke bare en hjælpende hånd, som hjælper med at passe på ryg og bentøj. Flytteliften hjælper os også med at spare på energien, så vi kan være hurtigt friske til næste opgave. Når vi ikke skal bruge mange timer på at bære stort som småt op og ned ad trapper, så har vi selvfølgelig også mere overskud til at møde vores kunder med et smil. 

Flytteliften bruges både til rydning af dødsboer, og til at hjælpe vores kunder med at flytte. Her er den en uundværlig makker på vores hold når vi kører ud. Vores valg af møbellift er heller ikke helt tilfældigt. For hvor de fås i mange forskellige størrelser, så har det været vigtigt for os at finde én, som kan komme ind og ud af de københavnske baggårde. Det er ingen hemmelighed, at boligerne i København ikke havde det for øje, at der skulle være plads til de helt store maskiner, da man byggede baggårdene. Derfor skulle vi finde en lift, som var smal nok til at passe ind i de københavnske gårde, samtidig med at den havde kraft nok til at kunne klare de opgaver, som vi skal bruge den til. Vi fandt heldigvis den perfekte maskine, som kan klare de fleste baggårde: Knægten fra Baggården. Knægten kan løfte op mod 250 kilo, og rækker helt op til 5.-6. sals højde. 

Men vi arbejder gerne effektivt hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs, hvorfor vi har to flyttelifte: den anden lift kalder vi Forsidefruen. Forsidefruen er bedst til at klare opgaverne fra fronten af bygningen, og hun kan række hele 24,4 meter op i luften; det svarer til 7. sals højde. Hun løfter, ligesom Knægten, op mod 250 kilo, og kræver et B+ eller BE-kørekort. 

 

Flyttelift København, Frederiksberg og på resten af Sjælland.

Udover at vi selv bruger vores flyttelifte tit og ofte, når vi er ude på opgaver, så lejer vi den også ud. Vi lejer den ud til de kunder, som måske selv gerne vil tømme deres pårørendes hjem, men hvor der er mange trapper og opgaven virker uoverskueligt. Vi lejer den også ud til dem, der ønsker at låne den til en flytning – om du så skal flytte højt op eller kommer højt oppefra. Møbellift udlejning bliver mere og mere populært.

Uanset hvilken grund du har til at ville flytte det hele, det halve eller noget der imellem af indbo, så står vi hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs altid klar til at hjælpe dig. Vi garanterer høj service og professionalisme. Det er vigtigt for os at møde vores kunder hvor de er, og hjælpe med det praktiske som følger med når der skal flyttes – uanset årsagen. Uanset om du kommer som privatkunde eller som virksomhedskunde, så har du mulighed for at få dine flytninger eller rydninger i høje højder klaret ved hjælp af vores møbellifte.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs vil gerne være en så grøn en virksomhed, som det er os muligt, og derfor har vi valgt en flyttelift som kører udelukkende på strøm. Det hænder dog, at der ved nogle dødsboer er slukket for strømmen, som der ofte gør efter en rum tid. Her har vi en generator, der så sørger for strøm til liften, så den kan køre helt uden problemer. Derfor behøver du ikke bekymre dig om dette aspekt, hvad end vi selv skal håndtere liftene i forbindelse med en opgave, eller du lejer en eller begge af vores maskiner til at flytte for dig.

 

Flyttelift leje

Vores flyttelift er ikke bare praktisk at bruge under flytning, den er tilmed også så støjsvag at der ingen gener vil være for dine naboer. Det skal også nævnes, at liften kan flytte op mod 15 flyttekasser ad gangen, hvilket gør den supereffektiv at bruge. Især hvis man sammenligner med hvor lang tid det vil tage at flytte selv samme mængde flyttekasser ved at gå op og ned ad trapperne. Samtidig kan flytteliften bruges indendørs i visse tilfælde, hvor der skal flyttes rundt på inventar. Vores flyttelift har både været i Kinopalæet for at flytte ting op og ned, samt den har været brugt i et storcenter nord for København.

Flytteliften kan lejes i København, på Frederiksberg og resten af Sjælland – så længe det passer ind i vores kalender. Vi går meget op i, at liften fordeles så effektivt som muligt, og med den kapacitet som liften har, så giver det bedst mening at benytte den til større flytteopgaver. Knægten kan nemt manøvreres rundt af en enkelt person, og vores lille lift kan benyttes af alle med et almindeligt kørekort B. Skal du have fat i Forsidefruen, så kræver det kørekort BE eller B+ for at kunne håndtere hende. 

Hvis du går med tanker om at bruge vores møbellifte, er det en god idé at bestille flytteliften i god tid, da vi mærker en stor efterspørgsel på vores flyttelift. Det kan være svært at forudsige hvornår på året at vores flyttelift er særligt populær, men du kan altid kontakte os for at høre nærmere. Det samme gælder hvis du har spørgsmål; vi står altid klar til at hjælpe dig med netop din flytteopgave.

 

Har De spørgsmål, er De naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale på telefon: 30 49 48 10. Eller mail: kontakt@hsdk.dk.

 

Vi håber at De vil benytte Hovedstadens Dødsbo og Konkurs.

Flyttelift og flytning i højden

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Flyttelift udlejning

Lidt om vores flyttelifte

Forsidefruen:
Arbejdshøjde: 24,4 meter 1-7 Sal.
Løftekapacitet op til: 250 Kg
Drev: 230 V / 50 Hz(Strøm)
Transport Højet: 2,10 meter
Transportbredde: 1,40 meter
Transportlængde: 5,97 meter
Transport Vægt 1250 Kg
Slæden:
lukket (BxD) 1.087 mm x 772 mm
åben (BxD) 2.053 mm x 1.588 mm
Kørekort B+ – BE

Knægten fra baggården:
Lasteevne: Max. 250kg
Arbejdshøjde: 18,00 meter (ca. En 5-6 Sal.)
Drev: 230 V / 50 Hz(Strøm)
Transport Højet : 2,05 m
Transportbredde: 1,36 m
Transportlængde: 4,95 m
Transport Vægt: 750 Kg.
Kørekort B

Bestilling eller spørgsmål?

Bestilling eller spørgsmål kontakte Michael på telefon 30 49 48 10 eller send en e-mail til kontakt@hsdk.dk så vil jeg vende tilbage hurtigst mulig

Vi klarer op til 5-6 Sal.

Bruges af kun 220 volt.

Ingen støj, så ingen gener for naboerne.

Mindste forurening, da vi køre på strøm.

Kan tage 15+ flyttekasser ad gangen.

Beskyttelse af opgange.

Sparer tid, penge og besvær.

Kan også sættes op indendørs.

Kan let flyttes ved hjælp af en person.

Flyttelift i København – Frederiksberg og på resten af Sjælland

Der kan være mange grunde til at flytte alt eller dele af indboet, og ligeså mange grunde kan der være til at du skal vælge Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Uanset om du kommer som privatkunde eller som virksomhedskunde, har du mulighed for at få dine flytninger eller rydninger i høje højder klaret ved hjælp af vores flyttelift.

Hovedstadens dødsbo og konkurs vil gerne være en så grøn en virksomhed som det er muligt og derfor har vi valgt en flyttelift som køre udelukke på strøm, men vi ved også af en mange året erfaring at der kan være dødsboer hvor strømen er lukket ned. Fortvivl ej, det kan vi også løse hvor vi så må sætter en generator til vores lift.

Hvis du går med tanker om at bruge vores flyttelifte, er det en god idé at bestille flytteliften i god tid, da vi mærker en stor efterspørgsel på vores flyttelift.

Har de spørgsmål, er de naturligvis velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale på telefon: 30 49 48 10. Eller mail: kontakt@hsdk.dk.

Vi håber at de vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Leje af flyttelift

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”