Kære Ann og Michael.

Tusind tak for en super-professionel indsats i forbindelse med oprydning og rengøring af min afdøde fasters lejlighed.
Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar.

Mange tak.
Bedste hilsener

Mogens Karbo, Valby

Hovedstadens dødsbo og konkurs

En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo eller hvad de ellers yder af services.
Aftalte til en meget rimelig pris at de skulle rydde min mors dødsbo med alt hvad der hører til inklusiv rengøring til sidst og søm m.m. ud fra vægge.

Efter rydningen beså jeg boligen og der var intet at klager over.
Hvis de skulle have en smiley ville det blive en af de aller fineste.

Kan kun give dem mine varmeste anbefalinger. BRUG DEM 🙂
Med venlig hilsen

Mette Thisted

Kære Ann og Michael

Når efterladte eller nær familie står overfor en uventet hændelse som fordre at der skal tages vare på bo og effekter på deres vegne, er det væsentligt at man kan få hjælp af imødekommende og forstående professionelle hjælpere.

Vores erfaring med Ann og Michael er at det evner de til fulde at opfylde, og vi er dem meget taknemmelige for Deres hjælp i forbindelse med afviklingen af vores svigerinde & søsters hjem.

Vi ønsker og anbefaler at andre kan få glæde af Deres enestående assistance i svære tider.

Mvh Kirsten og Kim

Michael og Ann

At skulle have ryddet et kært familiemedlems dødsbo er en sårbar sag.

Jeg søgte på nettet efter et firma. Mit blik faldt på en hjemmeside, som jeg synes lyste af menneskelighed og saglighed. Jeg kontaktede for et tilbud og mærkede straks ved første møde, at der var fin sammenhæng mellem hjemmeside og mennesker.

Alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke, og opgaven er blevet løst med respekt og i meget flot stil. Vi i familien er meget taknemmelige.

Hermed vores varmeste anbefaling af Michael og Anns professionelle og dygtigt drevne firma.

Med venligste hilsner

Else – Marie Storgaard Fog.

Hej Michael og Ann

Benyttede Hovedstadens dødsbo og konkurs til afrydning af lejlighed der skulle fraflyttes grundet indflytning i plejebolig.

Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning.

Claus Johansen

Hej Ann og Michael.

Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed. Jeg vil gerne benytte jer igen………… men håber ikke, at det foreløbig bliver nødvendigt 😉

Mange hilsner

Tom fra Glostrup

Michael og Ann

Vi har været rigtig glade for Ann og Michaels hjælp. Det har været enormt nemt og behageligt under disse omstændigheder.

Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt! Og vi kan varmt anbefale dem!

Bedste hilsner

Julie Halfter Lützen

Kære Ann og Michael

Mange tak for jeres fine arbejde med at tømme vores mors lejlighed. Vi vil gerne give jer en anbefaling i jeres gæstebog:

En stor tak til jer to, Ann og Michael, for jeres fine og store arbejde med at tømme vores mors lejlighed på Nørrebrogade.

Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover.

Mange hilsener

Bjarne og Gitte

Kære Michael og Ann.

Jeg takker for jeres meget fine arbejde og god og hurtig kontakt.

Ifm. med rydning af min mors lejlighed på Bellahøj, skulle jeg bruge hjælp til at,
få tømt lejlighed og få denne gjort parat til at blive besigtiget af ejendomsselskabet AAB.

I var hurtige at få fat i, vi havde et møde i lejligheden og herefter tog I over og tømte lejligheden som aftalt 2 dage efter.
Lamper, gardiner og andet nødvendigt blev pillet ned og I sørgede for at dyner gik til hjemløse og kunne have afsat min mors tøj til genbrug (hvis jeg havde ønsket dette).

Tak for god hjælp i en lidt presset situation.

Mvh. Mette fra Lille Skensved.

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Hovedstadens dødsbo og konkurs

Vi har været meget glade for at møde jer. Det var super at I kunne komme en lørdag klokken 10.00, da vi kommer fra Aarhus.

Tømningen af min fars lejlighed ( 204 kvm.) foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden, da vi skulle aflevere den.

Prisen er selvfølgelig ikke uvæsentlig. Vi fik en fair og god pris.

Vi vil gerne give jer vores varmeste anbefalinger.

Tak for godt arbejde. – Niels K. Snare

Kære Ann og Michael.

I skulle tømme et dødsbo for os efter et nært familiemedlems død. Vi ringede til jer om morgenen, I kom om formiddagen og besigtigede boligen, gav telefonisk tilbud over middag og skriftligt tilbud samme aften. To dage senere påbegyndte I arbejdet, og 3½ dage senere var I færdige som aftalt.

Det drejede sig om en lejlighed på 2. sal uden elevator, inklusive altan og kælder, væg-til-væg tæpper med dobbelteklæbende tape, hårde hvidevarer og nedtagning af gardiner. Der var en del tunge egetræsmøbler samt høje klædeskabe, der skulle skilles ad.

Efterfølgende fjernede I skruer og søm fra vægge og lofter, støvsugede gulvet og tørrede vindueskarme og køkkenbord af med en fugtig klud, så lejligheden fremstod helt klar til syn.

Jeres erfaring med boligselskaber bidrog til, at alt hvad der skulle fjernes blev fjernet.

Mange tak for veludført arbejde til tiden og i en behagelig atmosfære. Vi vil ikke tøve med at anbefale jer eller bruge jer igen.

De bedste hilsner

Svend og Lene

Hej Ann og Michael

Tak for jeres hjælp med tømning af huset.

I har været meget professionelle og vist stor respekt i udførelsen af jeres arbejde. Jeg er glad for, at vi valgte jer og vil varmt anbefale jer til andre, der måtte komme i samme situation.

Ved vores møde var I meget hensynsfulde og havde stor forståelse for, at det var en følsom og special dag for mig. Mange tak!

Med venlig hilsen

Bente Guldmann

Kære Ann og Michael

Vi benyttede Hovedstadens Dødsbo og konkurs i forbindelse med håndteringen af vores fars dødsbo.

Ann og Michael har udvist en meget professionel tilgang til opgaven. Det er ikke nemt at skulle “afvikle” sin fars hjem, så det har været utroligt rart for min søster og jeg, at vi følte os trygge ved, at vores fars hjem og ejendele blev behandlet med respekt.

For os var det ikke bare en bunke ting der skulle flyttes fra A til B, men ejendele som vores far gennem sit liv havde udvalgt, fordi han kunne lide dem. Den forståelse føler vi, at vi blev mødt med hos Ann og Michael.

Mvh. Ida

Hej Ann & Michael

Jeg siger også tak for Jeres arbejde, som jo er meget vel udført.

Super dejligt at arbejde sammen med Jer – meget tilfreds – til aftalt tid og meget professionelt. Det må I da gerne skrive på Jeres hjemmeside at jeg syntes – jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med.

Venlig hilsen

Bettina fra Ishøj

Anbefaling:

Jeg kan varmt anbefale Ann og Michael.

De har ryddet og rengjort mine forældres lejlighed til topkarakter. Selv lugten af mange års rygning havde de næsten fået væk!

Jeg var fra første møde helt tryg ved, at mine forældres efterladte ejendele ville blive ryddet på en miljøvenlig måde, og med fuld sikkerhed for, at private sager blev destrueret.

Jeg oplevede også stor respekt og varme i en svær situation. Og så var prisen endda konkurrencedygtig.

Varme hilsner

Kirsten G.

Til Michael og Ann.

I har tømt min afdøde fars lejlighed – Hvidovrevej for min bror og jeg. Det er et helt igennem fantastisk stykke arbejde I har udført. Jeres grundighed, ærlighed, konduite og respekt for tingene samt indlevelse overfor de efterladte er helt igennem unikt.

Vi vil til enhver tid anbefale jer og henvise til jeres hjemmeside når vi fremover møder andre der har behov for lignende hjælp, til rydning. Super tilfredse, det er hvad vi er. Så derfor en kæmpe tak til jer.

Mange hilsner

fra Inge og Per.

Kære Ann og Michael!

Tusinde tak for et særdeles veludført og professionelt arbejde med at rydde min mors lejlighed.

Jeg kan kun tilslutte mig al den rosende omtale, I får. Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp.

Mange hilsner

Jytte

Kære Ann og Michael

Jeg skriver denne mail til jer da jeg føler mig virkeligt godt behandlet af jer begge ved rydning af min mors lejlighed i Vanløse.

Fra vi talte samme første gang og til lejligheden var ryddet blev alle aftaler overholdt til punkt og prikke. Ligeledes blev min mors ting og sager behandlet med respekt for den afdøde.

Der er ingen tvivl om at jeg vil anbefale jer til andre der kommer i samme situation som mig. Endnu en gang tak for god behandling, godt arbejde og en behagelig omgangstone.

Med Venlig Hilsen

Kjell fra Søborg

Kære Michael og Ann.

Endnu engang tak for jeres store stykke arbejde.

Fra vi snakkede sammen første gang, var jeg på ingen måde i tvivl om, at det var jer der kunne hjælpe os. I er utrolig nemme at snakke med, og er forstående ikke mindst.

Når man står i sådan en situation, hvor man skal sige farvel til noget man har kært, så er det vigtigt med gode mennesker. I har klaret hele opgaven til UG, med kryds og sløjfe og hvad dertil hører!

Det skal lige siges, at vi var en lørdag aften blevet brændt af, af en rydder. Vi kontakter jer, søndag kl 10, i kommer forbi kl 12, og går igang mandag morgen. I er færdige med rydning af mange kvadratmeter, inklusive fjernelse af fastsømmede tæpper, onsdag formiddag! Mere effektivt kan det vidst ikke blive!

Hvis jeg nogensinde skal flytte eller have ryddet noget, så ved jeg hvem jeg ringer til. Tak igen Michael og Ann, både for jeres måde at være på, og for jeres effektive arbejde.

Mange hilsner

Maria Bonde