Rydning af dødsbo i Køge

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Køge

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Professionel rydning af dødsbo i Køge

Vi tilbyder også i nogle tilfælde køb af dødsboinventar

Ud over rydning af dødsboer tilbyder vi også i nogle tilfælde at opkøbe dødsboinventar.

Vi er blandt andet erfarne med at opkøbe dødsbo, som indeholder værdifuldt inventar. Det kan være alt fra designermøbler af for eksempel Arne Jacobsen eller Børge Mogensen, designerlamper af eksempelvis Poul Henningsen til andre møbler i teak eller palisander.

Når du mister et familiemedlem eller nogen, der står dig nær, medfører det ofte en stor sorg. Det er en hård tid, hvor det kan være svært at finde overskud til praktiske ting som at få ryddet dødsboet. Derfor er det for mange en god idé at lade et professionelt firma stå for det praktiske, så du kan få ro og tid til at sørge.

Tømning af dødsbo er dog tit en meget følsom proces. Derfor er det vigtigt at vælge et firma, som er pålideligt og udfører arbejdet med respekt for de efterladte. Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er vi specialiserede i rydning af dødsbo i Køge og omegn, og vi står altid klar til at hjælpe.

Rydning af dødsbo Køge

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Køge

Gode priser, billig og professionel

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs giver vi altid gode og billige priser på vores arbejde. Når vi opkøber inventar, fastsætter vi vores priser efter inventarets stand samt efter udbud og efterspørgsel på markedet. Inventaret vurderes af vores erfarne og fagkyndige personale, så du er garanteret en fair pris.

Tømning og rydning af dødsbo i Køge – Vi udfører opgaven med ro og respekt

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs ved vi, at det er en svær tid og proces for de efterladte, når et dødsbo skal ryddes. Derfor udfører vi altid vores arbejde med ro, og vi er opmærksomme på de efterladtes behov igennem hele processen. Når vi rydder et dødsbo, sørger vi desuden for, at alt, der kan genbruges, bliver formidlet videre.

I forbindelse med tømning af et dødsbo tilbyder vi også hjælp til rengøring af boet samt til transport af inventar, hvis dette ønskes.

Hvis dødsboet står over for et salg, kan vi sørge for, at det får en grundig rengøring, så det fremstår pænt og rent. Derudover hjælper vi dig også gerne med at få flyttet det inventar, som du ønsker at gemme, hvis du ikke selv har mulighed for det.

Dødsboer ryddes
Dødsbo rydning i Køge - Kontakt Michael og Ann

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Køge og omegn

Har du brug for hjælp til at få ryddet et dødsbo, så er du altid velkommen til at kontakte Hovedstadens Dødsbo og Konkurs på tlf. 30 49 48 10 eller gennem vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

På Facebook har vi fået 5/5 stjerner i anmeldelser. Det får vi, fordi vi er erfarne og pertentlige. Vi tilbyder professionel rydning af dødsbo samt køb af dødsboinventar på hele Sjælland.

Vi har allerede haft en del opgaver både i Hastrup, Egøje, Lille Skensved, Bjæverskov, Herfølge og på Stevns.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”