Arbejdsgang ifm. rydning af et dødsbo:

Aftale om vurdering laves med Michael eller Ann hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs. Det er vigtigt for det videre arbejde, at vi får mulighed for at se boet før vi går i gang. Her bruger vi tid på at besigtige det resterende inventar, boets tilstand og kan derved vurdere, hvad der skal til at forskellige tiltag når det kommer til eksempelvis behovet for rengøring og lignende.

Vurdering af boet, arbejdets omfang og tidsramme aftales ved besøg. Ved denne vurdering kan vi også komme med en pris, som indebærer al arbejdet fra A til Å. Vi ønsker, at du får en komplet løsning hvor alle aspekter er tænkt ind i arbejdet, og vi derved kan gå i gang, uden at skulle inddrage dig unødvendigt. Vi sørger for, at aftalen er forventningsafstemt fra ende til anden.

Aftale indgås. Her sørger vi for, at du indgår en aftale som du er 100% tryg ved, og kan have ro i maven omkring. Det er en stor ting, at skulle overlade et dødsbo i hænderne på fremmede, og det kræver stor tillid at gøre. Vi sørger derfor for at ære den tillid, som du sætter til os, ved at gå meget op i det aftalte og hvad det indebærer.

Udlevering af nøgle. For at kunne tilgå boet, uden at skulle hive fat i dig hele tiden, så aftaler vi at få udleveret en nøgle. På den måde kan vi stille og roligt gå i gang. Samtidig kan vi få planlagt al arbejdet, uden at skulle inddrage dig unødvendigt.

Indbo bliver sorteret (jern, porcelæn, glas, el-artikler, aviser, brændbart materialer m.v.). Personlige papirer bliver efter aftale sendt eller makuleret på forsvarlig vis. For os er det vigtigt, at det resterende indbo, når du/I har taget affektionsværdier og andet, bliver sorteret korrekt efter reglerne for affaldssortering. Vi sørger derfor at samle al indbo, og derefter opdele det inden det bliver håndteret derfra. Så kan vi nemlig bortskaffe det på korrekt vis.

Personlige papirer bliver efter aftale sendt eller makuleret på forsvarlig vis. Der kan være adskillige private og personlige papirer efterladt i boet, som jo ikke bare skal ligge der og flagre. Derfor sørger vi for, at du/I bliver orienteret om karakteren af disse papirer, så du/I derfra kan forholde jer til om det er noget der skal sendes til jer, eller om det skal makuleres.

Nedtagning af ex. Gardiner, lamper, skruer/søm, evt. faste tæpper m.m. For at gøre boet klar til beboelse igen, så kan det være nødvendigt at fjerne alle ophængte elementer, såsom gardiner, lamper, hylder, skruer, søm og lignende. Vi vil også gå efter for faste tæpper og andet, som vi selvfølgelig alt sammen har aftalt inden arbejdets begyndelse.

Rengøring hvis dette indgår i tilbuddet. Som sidste trin, inden vi overleverer boet til dig/jer igen, så står den på rengøring såfremt dette er aftalt. Hvis det er aftalt, så udfører vi en professionel rengøring fra kælder til kvist, så boet fremstår i pæneste stand når det overleveres. Omfanget af rengøringen afhænger af boets stand, samtidig med at det afhænger af det aftalte.

Godkendelse/overlevering af arbejdet. Til slut er der blot tilbage at overlevere boet til dig/jer. Her gennemgår vi selvfølgelig boet sammen, for at være enige om kvaliteten på det udførte arbejde, og vi sammen kan godkende det overleverede. Og så er der kun tilbage at vi siger farvel og tak for denne gang.

Har De spørgsmål, er De naturligvis velkommen til at kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 30 49 48 10.
Vi håber at de vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Rydning af dødsbo - sådan foregår det

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”