Rydning af dødsbo i Trørød

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Trørød

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo Trørød og i resten af Nordsjælland

Professionel og billig tømning af dødsbo

Hvis du har mistet en af dine kære i nærheden af Trørød eller omegn, kan vi hjælpe dig med det praktiske i en svær tid.

Man kan nemt blive følelsesmæssigt påvirket i den svære tid, der kommer efter et dødsfald, og der er en masse praktiske ting, der skal falde på plads. Vi kan hjælpe dig med rydning af dødsbo i Trørød og omegn. Så skal du ikke stå med det hele selv.

Det kan mange gange betale sig, da du kan spare tid, penge og besvær. Det gør ofte processen nemmere at håndtere. Det er nemlig svært for enhver. Men her hos os kan du vide dig sikker på, at vi håndterer den svære opgave med respekt og omtanke for boet.

Vi foretager en individuel vurdering af hjemmet og giver en god pris.

Vurderingen er ganske uforpligtende og gratis. Vi er også opkøbere af dødsbo, og kan afhjælpe dig med møbler, teaks- og palisander fra perioden 1950-1970 og meget mere.

Vi sørger selvfølgelig for, at de ting, som du fortæller, har affektionsværdi, bliver sat til side og gemt, så du kan tage stilling til, om det er noget, du vil beholde.

Rydning af dødsbo Trørød

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Trørød

Rydning af dødsbo i Trørød – Samt opkøb af indbo

Vi foretager rydninger af dødsboer på hele Sjælland. Så hvis du har brug for vores hjælp, er det underordnet, om det er i Birkerød, Gl. Holte, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum eller Rudersdal Kommune. Det er aldrig nemt med en tømning af dødsbo, men vi kan yde en høj service med omtanke for din situation.

Vi kan også stå for transporten og andre ting. Så behøver du ikke at bøvle med alt det praktiske. Den individuelle vurdering vi foretager, er baseret på vores mange års erfaring i branchen.

Vores kunder giver os 4,9/5 stjerner på Trustpilot

Vi går op i at give den bedste service, og det kan ses. Vi har fået 4,9/5 stjerner på Trustpilot baseret på hele 69 anmeldelser. Det får vi, fordi vi yder en respektfuld og tillidsfuld service – hver gang.

Vi har 20+ års erfaring

Vi yder en professionel service og har mere end 20 års erfaring med at rydde dødsboer. Vi gør det med omtanke for situationen.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får en professionel og tillidsfuld service. Vi har hjulpet folk med rydning af dødsbo i Trørød og omegn i mange år. Vi yder altid en pålidelig og personlig service med respekt og omtanke for alle involverede.

 

Kontakt os hør mere om vores arbejde med opkøb og rydning af dødsbo i Trørød

Brug for mere information eller klar til at lave en aftale? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 30 49 48 10 eller gennem vores kontaktformular.

Vi arbejder i på hele Nordsjælland og bl.a. i Trørød, Birkerød, Vedbæk, Søllerød, Holte, Nærum og i Rudersdal kommune.

Dødsbo rydning i Trørød - Kontakt Michael og Ann

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”