Rydning af dødsbo i Roskilde

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Roskilde

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo i Roskilde og omegn

Dødsboer ryddes af professionelle folk med mange års erfaring

Når man mister et familiemedlem og er i sorg, kan det være en meget uoverskuelig opgave at skulle rydde dødsboet.

For mange kan det derfor være en god idé at lade et professionelt firma stå for opgaven, så der er tid og ro til at sørge. Rydning af et dødsbo er dog en følsom opgave. Derfor er det vigtigt at vælge et firma, som man har tillid til, og som er pålideligt.

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har vi mange års erfaring med at rydde dødsboer i Roskilde og omegn. Vi ved, at de efterladte befinder sig i en rigtig svær og følsom tid.

Vi udfører derfor altid vores arbejde med en rolig tilgang og et stort hensyn til de efterladte og deres behov.

Rydning af dødsbo Roskilde

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Roskilde

Spar tid, penge og besvær

Når et dødsbo skal ryddes, skal det oftest have en grundig rengøring efterfølgende, så det fremstår nydeligt og klar til salg eller udleje.

Det kan være et overskueligt arbejde for de efterladte. Derfor tilbyder vi også hjælp til rengøring.

Vi klarer alle former for rengøring og lugtsanering. Ingen opgaver er for store eller små til os. Hvis du har brug for hjælp til at få transporteret noget af indboet ud til arvinger, kan vi også hjælpe med dette.

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har vi således mulighed for at tilbyde dig en god og dækkende totalløsning, hvor både rydning af dødsboet samt rengøring og transport klares af ét firma. På den måde kan du spare tid, penge og besvær.

Rydning af dødsbo i Roskilde – God kundeservice og fornuftige priser

Vi tilbyder fornuftige og billige priser på rydning af dødsbo i Roskilde og omegn. Hvis det tilbageværende inventar i dødsboet har en værdi, der dækker vores arbejdsomkostninger, rydder vi dødsboet gratis.

Det er vigtigt for os, at alle parter er glade for den aftale, der bliver indgået. Derfor kommer vi altid ud og foretager en grundig gennemgang af boet, inden vi går i gang med rydning af dødsboet.

Såfremt dødsboet rummer værdifulde effekter, så kan vi også være behjælpelige med at opkøbe disse og sælge dem videre.

Vi er særligt erfarne med at opkøbe designermøbler og designerlamper og har professionelt personale til at vurdere effekternes stand og værdi.

Dødsboer ryddes
Dødsbo rydning i Roskilde - Kontakt Michael og Ann

Vi får 5/5 stjerner på Facebook

Vores kunder giver os gode tilbagemeldinger på det arbejde, vi udfører. Vi får 5/5 stjerner på Facebook, hvilket vi sætter stor pris på. Det er nemlig vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse, når vi er færdige med en opgave.

Kontakt os hør mere om vores arbejde med rydning af dødsbo i Roskilde og omegn

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Roskilde, eller et andet sted i området? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 49 48 10 eller gennem vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Dødsboer ryddes på hele Sjælland, og vi har tidligere haft tilfredse kunder i Fløng, Hedehusene, Hvalsø, Lejre, Jyllinge, Gadstrup, Kirke Såby m.fl.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”