Rydning af dødsbo i Gentofte

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Gentofte

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo Gentofte og omegn

De bliver mødt med respekt for Deres situation

Lige fra første kommunikation bliver De mødt med respekt og forståelse for Deres situation. Vi ved, hvordan det er at stå midt i sorgen, hvor De stadig mindes og savner Deres kære. Vi ved også, at det kan blive en hård og umulig opgave at skulle sortere gennem den afdødes ejendele og artikler imens.

Tiden efter et dødsfald er altid skrøbelig og kan være svær at håndtere. Det kræver en særlig slags nærvær og respekt for den afdødes nærmeste. Dette er en garanti hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs. Vi forstår, at De er et hårdt sted i Deres liv, hvor der er brug for at fokusere på Dem selv.

Dét hjælper vi Dem med. De kan fuldt ud fokusere på at bearbejde Dem selv i denne udfordrende tid, mens vi står for rydning af dødsboet. Hovedstadens Dødsbo og Konkurs tilbyder forskellige services, der er knyttet til rydning af dødsbo i Gentofte og omegn. Det gør vi med kæmpe respekt for deres situation.

Rydning af dødsbo Ølstykke

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Ølstykke

Vi håndterer hele rydningsprocessen

Rydning af dødsbo i Gentofte kan blive en langvarig proces, hvis De skal stå for det hele selv. Hovedstadens Dødsbo og Konkurs vil gerne sørge for, at dødsboet bliver gjort i stand og tømt. Derfor fungerer vi som en totalløsning for Dem, så de ikke skal bekymre Dem om noget. Vi kan både:

  • Tømme boet:
    Alle boligens rum, inklusive opbevaringsrum, vil blive ryddet og inventaret vil blive bortskaffet på behørig vis. Dette gælder også kældre, loftsrum, garager, haver og andet. De kan naturligvis sortere igennem sagerne inden.
  • Rengøre boet:
    Når boet er tømt, skal det rengøres i dybden. Vi har mange års erfaring med at fjerne lugt, pletter og snavs fra vægge, lister, gulve, vinduer, hvidevarer og alle andre overflader.
  • Transportere arvestykker:
    Hvis De har møbler, arvestykker eller artefakter, de gerne vil have transporteret til et andet sted end dødsboet i Gentofte, kan vi hjælpe med at få dem afleveret.

Ved at hyre Hovedstadens Dødsbo og Konkurs kan De undgå besværet ved at skulle koordinere og hyre forskellige flytte- og rengøringsmænd. Vi sørger for rydning af dødsbo i Gentofte og omegn, og tager ansvar for hele forløbet, så boligen kan overdrages ren og tom.

20 års erfaring til Deres tjeneste

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs består af erfarne og kvalitetsbevidste medarbejdere, der altid er fuldt fokuseret på at give den bedste service. Vi har mere end 20 års erfaring, som De kan trække på, når de skal have ryddet og rengjort et dødsbo i Gentofte. Vi er åbne for alle slags opgaver, og vi udfører enhver af dem med stor flittighed og samvittighed. Det betyder, at vi bl.a. også kan være behjælpelig med lugtsanering, desinficering og bekæmpelse af skadedyr.

Vi tager os af møbler og inventar uden hjem

Afhængigt af værdien af indboet, kan vi tilbyde at opkøbe inventaret og videresælge de effekter, de ikke selv vil beholde. Vi har i vores netværk adskillige specialister, der kan vurdere den efterladtes genstande, og dem kan De som kunde også gøre brug af. Afhængigt af, hvor meget værdi inventaret har, vil vi i særlige tilfælde rydde dødsbo i Gentofte gratis. Alle andre møbler og artefakter vil blive solgt eller doneret.

 

Skal vi hjælpe Dem?

Står De foran en rydning af et dødsbo i Gentofte eller omegn? Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er klar til at hjælpe Dem. Ring til os på 30 49 48 10 eller skriv til os via kontaktformularen, og så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for netop Dem. Vores service dækker hele Sjælland.

Dødsbo rydning i Ølstykke - Kontakt Michael og Ann

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”