Vi er til for kunderne

Vi tager udgangspunkt i den enkelte kundes behov, for at det er lettere og mere overskueligt for kunden og den situation de måtte stå i. Vi lytter aktivt til kunden og kommunikerer klart og præcist.

Vi prioriterer et tæt samspil med kunderne og deres ønsker.

Vi er en ambitiøs virksomhed

Vi er toneangivende og vil præge udviklingen af samspil imellem og kunden og Hovedstadens dødsbo og konkurs. Vi er risikovillige – pionerånd er fremherskende, når vi skaber løsninger, for de ønsker kunden måtte havde. Vi er kompetente, engagerede og fleksible. Vi er stolte af vores arbejdsplads.

Vi er ressourcebevidste

Vi arbejder efter synlige mål. Vi bruger færrest mulige ressourcer for at nå vores mål. Vi ser konkurrence som en drivkraft. Vi måler os gerne med andre.

Vi tager ansvar

Vi respekterer kundes beslutninger og tager ansvar for at udføre dem loyalt og effektivt. Vi delegerer ansvar og kompetence, så beslutninger træffes så tæt på kunden som muligt.

Vi bidrager effektivt til at sikre det bedst mulige beslutningsgrundlag. Vi tager ansvar for egne beslutninger. Vi tager ansvar for egen læring.

Vi er åbne og fordomsfri

Vores menneskesyn bygger på respekt, tillid og åbenhed.
Vi er i aktiv dialog med kunderne.
Vi ser forskellighed som en styrke.
Vi er en attraktiv arbejdsplads.
Vi er en socialt ansvarlig arbejdsplads.

Har De spørgsmål, er De naturligvis velkommen til at kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 30 49 48 10.

Vi håber at de vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”