Rydning af dødsbo i Holte

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Holte

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo i Holte

At miste en af sine kære kan være en overvældende begivenhed at skulle gå igennem, og som om sorgen ikke er nok, så følger der tit en række lavpraktiske opgaver med. Boet skal rengøres og ryddes, en advokat skal kontaktes og alle personens ejendele skal fordeles.

 

En af de vigtigste ting, De kan gøre, er at hyre et professionelt rengøringsfirma til at komme og tage sig af ejendommen. Dette vil give Dem mulighed for at fokusere på Deres sorgproces, og ikke skulle bekymre Dem om de lavpraktiske opgaver bag rydningen af dødsboet.

 

Her hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er vi respektfulde og professionelle i vores tilgang, og vi vil arbejde sammen med dig for at gøre denne svære tid bare en lille smule lettere.

Rydning af dødsbo Ølstykke

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Ølstykke

Vi leverer en totalløsning

Det kan være en følelsesmæssigt krævende oplevelse at rydde op i en elsket persons bo, men der findes professionelle, som er villige til at lette byrden og tage sig af denne proces for Dem. Det er ofte tidskrævende og komplekst, men vi har erfaringen og viden til at gøre det så ukompliceret som muligt. Vi befrier Dem ikke kun for byrder, men sikrer også, at boet behandles i overensstemmelse med loven.

Vores service er en totalløsning, så De ikke står med et halvt færdigt stykke arbejde.

 • Vi tømmer boet for al inventar.

Efter gennemgang fra kælder til kvist sørger vi for, at alt bliver ryddet og uønsket inventar bortskaffes på korrekt vis.

 • Vi rengør i dybden.

Et dødsbo kan rumme på mange uhygiejniske overraskelser, som først kommer frem når hjemmet er ryddet. Vores erfaring og udstyr gør det let for os at komme helt til bunds, så boet fremstår skinnende rent igen.

 • Vi transporterer fra A til B.

Det er som regel ikke al inventaret der skal bortskaffes, og vi har stor forståelse for, at De ønsker at beholde visse artikler og møbler. Derfor tilbyder vi også at transportere disse genstande derhen, hvor De ønsker det.

  Mere end 20 års erfaring og med sans for kvalitet

  Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs lægger vi en ære i, at vores services er i top. Vores medarbejdere er grundige og kvalitetsbevidste, og med mere end 20 år under bæltet har vi stor erfaring med en lang række opgaver. Derfor kan vi også tilbyde en vifte af ydelser, som kan komme Dem til gavn når de står overfor et bo, som skal ryddes. Uanset om det gælder lugtsanering, rengøring eller oprydning, så er vi klar på at give et tilbud.

  I særlige tilfælde, så vil vi kunne tilbyde at rydde boet gratis – eller betale for at rydde det – hvis værdien af det efterladte inventar overstiger en vis pris. Gennem vores netværk har vi adgang til en række erfarne specialister, som kan hjælpe med at vurdere og prissætte tilbageværende genstande.

  Overskydende møbler og artikler vil blive solgt eller doneret.

  Skal vi hjælpe Dem?

  Står De foran en rydning af et dødsbo i Holte eller omegn? Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er klar til at hjælpe Dem. Ring til os på 30 49 48 10 eller skriv til os via kontaktformularen, og så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for netop Dem. Vores service dækker hele Sjælland.

  Dødsbo rydning i Ølstykke - Kontakt Michael og Ann

  Skal vi ringe dig op?
  Udfyld nedenfor.

  Vores kunder siger

  Bettina:

  "...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

  Claus Johansen:

  "...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

  Bjarne og Gitte:

  “…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

  Julie Halfter Lützen:

  “…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

  Jytte:

  “…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

  Niels K. Snare:

  “…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

  Mette Thisted:

  “…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

  Tom:

  “Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

  Mogens Karbo:

  “…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”