Rydning af dødsbo i Ølstykke

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Ølstykke

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo Ølstykke og omegn

Opkøbere af indbo i hele Nordsjælland

Man går altid en svær tid i møde, når man mister sine kære. Vi kan hjælpe, med at gøre det praktiske lidt lettere for dig.

Vi rydder den afdødes bo på en professionel måde, og vores stab har mere end 20 års erfaring.

Hvis du har brug for at få ryddet et dødsbo i Ølstykke og omegn, så kan vi hjælpe dig. Vi foretager altid en vurdering af hjemmet. Vi tilbyder også i nogle tilfælde opkøb af indbo, f.eks. i forbindelse med designermøbler fra Poul Kjærholm, Arne Jacobsen, Finn Juhl, mfl.

Den service, vi yder, kræver, at man går til arbejdet med en professionel og seriøs attitude, og det gør vi. Vi går til arbejdet med omhu og gensidig tillid. Derfor får vi også vores mange femstjernede anmeldelser – både på Trustpilot og på Facebook.

Hvis du er i en svær situation, så tag kontakt til os. Så tager vi ud og foretager en uforpligtende vurdering, så du kan få en fair pris på rydning af dødsbo eller opkøb af indbo. Prisen på rydningen af et dødsbo varierer efter boets kvalitet, og det er derfor nødvendigt med en individuel vurdering. Vi tilbyder en god tillidsfuld service. Vi er vant til at vurdere værdier i boet, og du kan være sikker på at få en fair pris.

Det er helt uforpligtende, så lad os lave en vurdering og se, om vi ikke kan finde en løsning til tømning af dødsboet for dig.

De ejendele, som du fortæller, har affektionsværdi, vil de blive sat til side, så du kan gemme de gode minder. Den svære tid bliver lidt nemmere, når du kan huske på de gode minder, som du og din familie har haft med den afdøde.

Rydning af dødsbo Ølstykke

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Ølstykke

Vores kunder vi os 5-stjernede anmeldelser

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs rydder vi dødsboer med omtanke, og det er derfor vores kunder har givet os 5/5 stjerner på Facebook.

 

Eksperter i rydning og tømning af dødsbo i Ølstykke og omegn

Har brug for hjælp til rydning af dødsbo eller opkøb af indbo i Ølstykke, kan vi hjælpe dig videre. Vi hjælper i store dele af området, for eksempel Slangerup, Stenløse, Jyllinge og Frederikssund.

Vi kan hjælpe dig med transport, så det ikke bliver et problem. Det bliver selvfølgelig gjort med omhu og omtanke.

Vi hjælper døgnet rundt

Vi hjælper dig døgnet rundt. Hvis du har brug for rydning af indbo i Ølstykke og omegn, så tag kontakt til os. Det er vigtigt for os, at arbejdet bliver gjort rigtigt og på en passende måde. Derfor har vi taget nogle ekstra skridt for at sørge for det hele, så du ikke behøver at gøre det.

 

Kontakt os om vores arbejde med rydning og opkøb af dødsbo i Ølstykke

Hvis du har brug for mere information eller at lave en aftale med os, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 49 48 10 eller skriv til os via vores kontaktformular.

Vi arbejder i hele Nordsjælland bl.a. i Ølstykke, Slangerup, Jyllinge og Frederikssund.

Dødsbo rydning i Ølstykke - Kontakt Michael og Ann

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”