Rydning af dødsbo i Nordsjælland, Gilleleje, Tisvildeleje, Dronningmølle m.fl.

Leder du efter et professionelt og erfarent firma, som er eksperter i opkøb og rydning af dødsboer i Nordsjælland? Skal det være et firma som er vant til at sætte sig ind i den svære situation som de efterladte befinder sig i? Så er du kommet til det rette sted! Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er beliggende i København nær Frederiksberg, men er eksperter i rydning i hele Nordsjælland.

Vi udfører altid vores arbejde med ro og respekt, og vi tilbyder også altid hjælp til de efterladte, hvis de måtte have brug for transport af effekter, oprydning, rengøring eller andet. Vi er altså en totalservice, der når hele vejen rundt om de mange praktiske opgaver der ligger i at rydde et bo.

Vi arbejder i hele Nordsjælland, og har bl.a. udført mange opgaver i Gilleleje, Tisvildeleje, Dronningmølle, Helsingør, Hundested, Helsinge, og Hornbæk.

Dødsboer ryddes – Generelt om vores arbejde med rydning af dødsbo i Nordsjælland

En af de vigtigste ting for de efterladte ved et dødsfald er, at der er god tid og ro til at få ordnet alle de praktiske ting i form af papirarbejde, oprydning, rengøring, opdeling af effekter mm. Vi er vant til at håndtere denne situation med en professionel og rolig tilgang til arbejdet. Vi har igennem mange år arbejdet med dette, og er derfor også eksperter indenfor netop dette område.

Vi er vant til at vurdere værdier i boet, og vi tilbyder altid en rydning eller opkøb gratis, hvis de tilbageværende effekters værdi dækker vores arbejdsomkostninger. Hos os er det meget vigtigt, at begge parter føler, at der er blevet lavet en god aftale. Det er også vigtigt for os, at den aftale der indgås, er fair for begge parter.

Vores arbejdsproces er bygget sådan op, at du som pårørende kan betragte opgaven som løst når du overdrager den til os. Vi samler affektionsværdier som du kan gennemgå, og vi sørger for at alt hvad der kan og må doneres, bliver doneret så det kan få lov at gøre gavn et andet sted. Tøj og sko bliver doneret til Røde Kors. Hvis du skal have transporteret møbler eller andre effekter efter boet er ryddet, så kan vi også være behjælpelige med det.

Totalløsning – vi tilbyder også hjælp til flytning samt rengøring

Udover selve rydningen af dødsboet, så tilbyder vi også at udføre en grundig og effektiv rengøring således, at det fremstår pænt og klart til eventuelt salg eller videre udlejning. På den måde kan I være sikre på, at I får lavet en god og dækkende totalløsning, hvor I ikke behøver at bekymre jer om andet end at fordele de effekter imellem jer, som I ønsker at beholde. Vi tilbyder som nævnt også hjælp til transporten af jeres effekter, hvis I ikke selv måtte have mulighed for at transportere dem. 

Nogle hjem kan bære præg af misligholdelse, indendørs rygning, eller andet som kræver en grundig rengøring. Det er dog ikke altid at rengøringsprodukter fra supermarkedet helt kan slå til, eller at det bare kræver en solid omgang knofedt. Derfor tilbyder vi også grundig, professionel rengøring. Her benytter vi rengøringsmidler og -redskaber af højeste kvalitet, som effektivt og skånsomt for renset boet for alt der måtte være. Derfor får du også et hjem, som er helt klar til at blive solgt, udlejet eller flyttet ind i igen. 

Vi har ingen øvre grænse for hverken etager, størrelsen af effekter eller antallet af kvadratmeter der ønskes ryddet og rengjort. Til etageejendomme har vi en flyttelift, eller møbellift om man vil, som kan hjælpe os med at få ryddet al inventar hurtigt og effektivt – helt uden at skade knæ, rygge eller slide på opgangen.

Kontakt os om vores arbejde med dødsbo

Hvis du ønsker at lave en aftale, eller har brug for mere information om vores arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 49 48 10. Du kan også skrive os en mail på vores kontaktformular her, hvis du hellere måtte ønske dette.

Vi arbejder i hele Nordsjælland bl.a. Helsingør, Hundested, Gilleleje, Tisvildeleje, Dronningmølle, Frederiksværk og Helsinge

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”