Rydning af dødsbo i Nordsjælland, Gilleleje, Tisvildeleje, Dronningmølle m.fl.

Leder du efter et professionelt og erfarent firma som er eksperter i opkøb og rydning af dødsbo i Nordsjælland? Skal det være et firma som er vant til at sætte sig ind i den svære situation som de efterladte befinder sig i?

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er beliggende i København nær Frederiksberg men er eksperter i rydning i hele Nordsjælland.

Vi udfører altid vores arbejde med ro og respekt, og vi tilbyder også altid hjælp til de efterladte, hvis de måtte have brug for transport af effekter, oprydning, rengøring eller andet.

Vi arbejder i hele Nordsjælland, og har bl.a. udført mange opgaver i Gilleleje, Tisvildeleje, Dronningmølle, Helsingør, Hundested, Helsinge, og Hornbæk.

Generelt om vores arbejde med rydning af dødsbo i Nordsjælland

En af de vigtigste ting for de efterladte ved et dødsfald er, at der er god tid og ro til at få ordnet alle de praktiske ting i form af papirarbejde, oprydning, rengøring, opdeling af effekter mm. Vi er vant til at håndtere denne situation med en professionel og rolig tilgang til arbejdet. Vi har igennem mange år arbejdet med dette, og er derfor også eksperter i netop dette område.

Vi er vant til at vurdere værdier i boet, og vi tilbyder altid en rydning eller opkøb gratis, hvis de tilbageværende effekters værdi dækker vores arbejdsomkostninger. Hos os er det meget vigtigt, at begge parter føler, at der er blevet lavet en god aftale.

Totalløsning – vi tilbyder også hjælp til flytning samt rengøring

Udover selve rydningen af dødsboet tilbyder vi også at udføre en grundig og effektiv rengøring således, at det fremstår pænt og klart til eventuelt salg eller videre udlejning. På den måde kan i være sikrer på, at i får lavet en god og dækkende totalløsning, hvor i ikke behøver at bekymre jer om andet end at fordele de effekter imellem jer, som i ønsker at beholde. Vi tilbyder som nævnt også hjælp til transporten af jeres effekter, hvis i ikke selv måtte have mulighed for, at transportere dem. Vi har ingen øvre grænse for hverken etager, størrelsen af effekter eller antallet af kvadratmeter der ønskes ryddet og rengjort.

Kontakt os om vores arbejde med dødsbo

Hvis du ønsker at lave en aftale, eller har brug for mere information om vores arbejde, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 49 48 10. Du kan også skrive os en mail på vores kontaktformular her, hvis du hellere måtte ønske dette.

Vi arbejder i hele Nordsjælland bl.a. Helsingør, Hundested, Gilleleje, Tisvildeleje, Dronningmølle, Frederiksværk og Helsinge

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Kundeudtalelser

Se alle udtalelserne her