Rydning af dødsbo på Frederiksberg

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo på Frederiksberg

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Dødsbo på Frederiksberg

Det er aldrig let at miste et elsket familiemedlem eller en ven, og eftervirkningerne kan være overvældende. Det forstår vi her hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs, så vi er dedikerede til at hjælpe Dem med at håndtere de praktiske aspekter af denne svære tid på Frederiksberg, København og Amager såvel som i de omkringliggende områder. Forsøg ikke at tackle det hele alene – lad os hjælpe Dem med at rydde eventuelle dødsboer med medfølelse og lethed!

Hvis De kontakter os for at hjælpe med rydning af dødsboer, så kan De i sidste ende spare tid, penge og energi. Det gør hele processen lettere for alle involverede parter. Vi forstår, hvor svært det er i en tid som denne, så vi lover at behandle boet med respekt og engagement, når vi besigtiger den. Efter vores individuelle vurdering af boet, så vil De blive præsenteret for et fair tilbud. Vores vurdering er helt gratis, og De er ikke forpligtet til at tage imod det.

Udover at stå for rydninger af dødsboer, så har vi også specialiseret os i at forhandle møbler fra perioden 1950-1970 samt teak- og palisandermøbler. Derfor kan vi også tilbyde hjælp, når det kommer til salg af inventar fra boet.

Vi sørger dog for, at alle møbler, der har sentimental værdi for Dem, vil blive opbevaret sikkert, så de ikke må bortskaffes, før De har truffet Deres endelige beslutning om dem.

Rydning af dødsbo Ølstykke

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Ølstykke

Rydning af dødsbo på Frederiksberg

 

Hvis De befinder Dem i det københavnske område og har brug for hjælp til at afvikle et bo, så har vi styr på det! Uanset om det er Østerbro, Nørrebro, Amager, Valby eller Frederiksberg Kommune – vi kan være med til at gøre denne svære tid meget nemmere for Dem ved at yde vores service af høj kvalitet, der kommer med hensyntagen til Deres individuelle situation.

 

Lad os håndtere alle de praktiske arrangementer for Dem. Vores personlige vurdering suppleres af vores mangeårige ekspertise i branchen, hvilket garanterer, at der tages hånd om Deres behov.

 

Med mere end to årtiers ekspertise i branchen forstår vi, at rydning af et dødsbo kræver en delikat hånd. Vores team yder professionel og gennemtænkt service for at sikre, at Deres behov opfyldes med respekt og omhu.

Vi går op i kundeservice med ild og sjæl

I vores virksomhed er kundetilfredshed en topprioritet. Med mange års erfaring i at hjælpe folk med at rydde deres ejendomme på Frederiksberg og omegn kan vi garantere en opmærksom og professionel service, der viser respekt for alle involverede parter. Vi stræber efter at være troværdige og pålidelige, når det gælder om at opfylde behovene hos dem, vi betjener.

 

Book en uforpligtende samtale

Hvis De gerne vil vide mere om vores ydelser inden for køb og rydning af ejendomme på Frederiksberg, så tøv ikke med at kontakte os i dag! Vi står altid klar til at tage en snak om hvad vi kan gøre for Dem, og aftaler gerne at komme ud for at besigtige boet så hurtigt det kan lade sig gøre. Så er De velkommen til at ringe til os på tlf. 30 49 48 10 eller kontakte os gennem vores kontaktformular.

Dødsbo rydning i Ølstykke - Kontakt Michael og Ann

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”