Rydning af dødsbo i Hellerup

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Hellerup

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo i Hellerup og omegn

Professionel hjælp i en følsom tid

Det er altid trist at skulle sige farvel til en ven, et familiemedlem eller en anden, der står nær. Som pårørende er det sjældent, at De har hverken tid, lyst eller overskud til at skulle tage sig af den afdødes hjem og ejendele.

Det har vi fuld forståelse for. Efter 20 år i branchen ved vi, at vi møder mennesker i en følsom, svær og udfordrende tid i deres liv. De skal have lov til at ære minder og sørge, og derfor fokuserer vi på alt det praktiske, som også følger med.

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er Deres professionelle eksperthjælp til at tømme og rydde dødsboer i Hellerup og omegn, hvilket vi gør med stor respekt, rolighed og takt overfor de sørgende. Vi er her hverken for at tage opmærksomhed eller tære på kræfterne – blot en hjælpende hånd i en ellers uoverskuelig tid.

Rydning af dødsbo Roskilde

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Roskilde

Alle opgaver samlet ét sted

Når De hyrer Hovedstadens Dødsbo og Konkurs til rydning af dødsbo i Hellerup, kan De få alle processerne i forbindelse med dødsboet ordnet. Vi tilbyder nemlig totalløsninger, så De ikke selv skal tænke på noget, men kan lade os om det hele. Dette inkluderer:

  • Rydning:
    Når De har sorteret tingene igennem og gemt, hvad De vil beholde, vil vi rydde resten af møblerne ud af hjemmet. Det gælder også opbevaringssteder som kælder, loftsrum, garage, have m.m.  
  • Rengøring:
    Der kan ofte være brug for en grundig rengøring, når et dødsbo skal gives videre. Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er rengøringseksperter, og vi vil stå for en dybdegående rengøring af både vinduer, vægge, gulve, lister, hvidevarer m.m.
  • Transport:
    Hvis der er arvestykker eller møbler, der skal transporteres fra dødsboet i Hellerup, kan vi køre ud og aflevere det til arvinger og familiemedlemmer.

Der er ingen grund til at skulle stå med en masse planlægning af forskellige opgaver og firmaer, når De står midt i Deres sorg. Derfor vil vi med glæde dække hele forløbet, så De kan spare tid og besvær.

Kvalitet og erfaring mødes

Vi har været i branchen i mere end 20 år, så vi har masser af erfaring at trække på, lige meget hvilken slags rydnings- eller rengøringsopgave, De står overfor. Vi har opbygget et arsenal af produkter og teknikker, der gør, at kvaliteten er i absolut top, når vi rengør dødsboet.

Selv hvis traditionelle rengøringsløsninger ikke skulle række, så er vi også udstyret til at kunne desinficere grundigt, udføre lugtsanering og bekæmpe skadedyr. Selv også aftagning af gulv eller tapet i forbindelse med rengøringen er noget, som Hovedstadens Dødsbo og Konkurs kan stå for.

Dødsboer ryddes
Dødsbo rydning i Roskilde - Kontakt Michael og Ann

Vi kan vurdere inventaret

Selvom vi kommer godt i dybden og står for et arbejde af topklasse, tror vi stadig på, at det skal være til at betale. Priserne for rydning af dødsbo i Hellerup kan variere alt efter, hvor stor boligen er, og hvilken stand den er i. Vi vil med glæde komme med et uforpligtende tilbud til Dem, men det er lettest for os at vurdere, når vi har set dødsboet, der er tale om.

Vi har tilknyttet professionelle medarbejdere til at vurdere forskelligt inventar og genstande, som vi også stiller til rådighed. Det betyder, at vi kan være behjælpelige med opkøb og videresalg af de effekter, De ikke selv ønsker at beholde. Hvis dødsboets inventar kan opgøres til en vis værdi, kan vi efter aftale rydde dødsboet gratis.

Få et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Hellerup

Hvis De vil høre mere om rydning af dødsbo i Hellerup og omegn, vil vi meget gerne tage en snak om Deres situation og mulighederne. Det kan de enten på telefonnummer 30 49 48 10 eller ved at udfylde kontaktformularen. Vi tømmer og rengør også dødsboer på resten af Sjælland.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”