PROFESSIONEL RYDNING AF DØDSBO

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Dødsbo – rydning af dødsbo i København, Nordsjælland og hele Sjælland

Hovedstadens dødsbo og konkurs er en velrenommeret virksomhed, der bygger på en solid baggrund og et langvarigt erfaringsgrundlag.

Vores virksomhed er kendetegnet ved en usædvanlig høj service og leveringssikkerhed.

Det er vigtig for os, at yde en professionel service og rådgivning.

Hos Hovedstadens dødsbo og konkurs har kunderne den direkte kontakt til dem som tager beslutningerne, hvilket giver handlekraft når det kræves.

På siden FAQ kan man indhente information om arveloven.

Har De spørgsmål, er De naturligvis velkommen til at kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf 30 49 48 10.
Vi håber at de vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”