Rydning af dødsbo i Slagelse

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Slagelse

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo i Slagelse og omegn

Opkøbere af indbo

Ud over rydning af dødsboer i Slagelse og omegn tilbyder vi hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs også opkøb af indbo.

Vi er især specialiserede i at opkøbe dødsboer med designmøbler, designlamper samt møbler af palisander og teak. Når vi fastsætter priser, sker det ud fra en vurdering af indboets stand samt med udgangspunkt i markedets udbud og efterspørgsel.

Vores vurderinger af indboet varetages af et sagkyndigt personale, der har et indgående kendskab til markedets priser på designmøbler og antikviteter.

Rydning af dødsbo Slagelse

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Slagelse

Vores kunder giver os fremragende anmeldelser

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har vi en professionel og omsorgsfuld tilgang til vores arbejde. Det er altid vigtigt for os at levere et godt stykke arbejde, som vores kunder er tilfredse med.

Og det er de heldigvis. Vores kunder giver os nemlig fremragende anmeldelser, og på Facebook får vi får 5/5 stjerner.

 

Vi udfører opgaver på hele Sjælland

Vi tilbyder vores arbejdskraft på hele Sjælland og har allerede været behjælpelige med at rydde mange dødsboer i Skælskør, Stillinge Strand, Skovsø, Antvorskov, Drøsselbjerg og resten af Vestsjælland.

Rydning af dødsbo i Slagelse til en god og billig pris

Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Slagelse? Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs tilbyder vi professionel og respektfuld tømning af dødsboer. For mange er det en rigtig svær og sorgfuld tid, når man mister et familiemedlem, og der er ikke altid overskud til en masse praktiske gøremål. Derfor kan det være en god idé at hyre et professionelt firma til at stå for rydning af dødsboet.

Vi har mange års erfaring og stor ekspertise med at rydde dødsboer. Vi udfører altid arbejdet med stor omtanke for de efterladte.

Vi tilbyder vores kunder fair og billige priser på både tømning af dødsboer samt opkøb af dødsboinventar. Hvis det efterladte inventar i dødsboet kan dække vores arbejdsomkostninger, så rydder vi også boet gratis.

Hvis du har brug for hjælp til at få rengjort dødsboet, efter det er blevet tømt, kan vi også være behjælpelige med dette.

Vi foretager en yderst grundig rengøring, som sikrer dig, at boet fremstår pænt og rent, så det er klar til videresalg eller fremleje. Derudover kan vi også hjælpe dig med at få transporteret noget af inventaret fra dødsboet ud til arvinger eller pårørende, hvis der er behov for det.

Dødsboer ryddes og rengøres
Dødsbo rydning i Slagelse - Kontakt Michael og Ann

Kontakt os for rydning af dødsbo i Slagelse og omegn – Vi tilbyder også opkøb af indbo

Hvis du er interesseret i at få et uforpligtende tilbud på rydning af dødsbo i Slagelse, er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 30 49 48 10 eller gennem vores kontaktformular.

Vi kommer altid ud og besigtiger boet, inden den endelige aftale indgås. På den måde sikrer vi os, at alle parter er tilfredse med aftalen. I den forbindelse er det også muligt for os at give et tilbud på eventuelt opkøb af inventaret i dødsboet, hvis du ønsker det.

Vi arbejder på hele Vestsjælland og i bl.a. Slagelse, Kirke Stillinge Strand, Skovsø og Antvorskov m.fl.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”