Rydning af dødsbo i Hillerød

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Gentofte

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rengøring og rydning af dødsbo i Hillerød

Hos HSDK ved vi, hvor svær en tid det er, når ens kære går bort. Med savnet og sorgen så frisk i erindringen, så kan det samtidig være en stor opgave at skulle gennemgå sine kæres ejendele og artikler, for at rydde ud i det efterladte bo. I så skrøbelig en tid er det vigtigt, at der er plads og mulighed for at sørge.

 

Det sætter også nogle helt særlige krav til vores arbejde, når vi står for rydning af dødsboer i Hillerød og omegn. Vi kan garantere Dem, at vi har den rette forståelse for hvor De står, og det er en garanti at De bliver mødt med stor respekt, når vi kommer ud for at hjælpe.

 

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har gennem flere år specialiseret sig i en række forskellige services, hvor vi primært arbejder med dødsboer. Her har vi en stor respekt for de efterladte, og den situation de står i, samtidig med at alt det lavpraktiske banker på døren.

Rydning af dødsbo Ølstykke

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Ølstykke

Hos HSDK står vi for det hele

Rydning af et dødsbo i Hillerød kan være en omstændig affære, der kan tage lang tid – især hvis De skal stå for det hele selv. Vi hos HSDK tilbyder derfor en komplet løsning, hvor vi sørger for at boet bliver tømt og gjort i stand, så det er klar til beboelse eller salg. Så skal De ikke bekymre Dem om korrekt sortering af affald, transport af arvestykker eller rengøring.

 

  • Vi tømmer boet. Alle rum, inklusiv opbevaringsrum, vil vi gennemgå sammen og derfra aftale hvad der skal ske. De kan i god ro og mag markere arvestykker og fjerne genstande med affektionsværdi, inden vi går i gang.

     

  • Rengøring af boet. Så snart vi er i bund med al inventar, så skal der gøres rent. Uanset boets stand, så vil vi sørge for, at der bliver skinnende rent igen. Vi har mange års erfaring med at gøre rent, og kan derfor klare alt fra lugtsanering til at fjerne genstridige pletter.

     

  • Transport af arvestykker. Når en man holder kær går bort, så efterlader de sig ofte møbler eller andre artikler, som kan have en høj affektionsværdi. Derfor tilbyder vi også transport af disse artikler til den adresse, som De skulle ønske dem leveret til.

20 års erfaring gør os til eksperter

At beskæftige sig med en sådan branche kræver omtanke og stor forståelse, for den situation som De står i som efterladt. Derfor kan vi stolt fortælle, at vi har over 20 års erfaring, som gør os yderst kvalificerede til at hjælpe med en totalløsning, når det kommer til rydning af dødsboer. Vores medarbejdere er erfarne, og vi lægger en stor stolthed i kvaliteten af vores arbejde.

 

Overlad trygt møbler og inventar til os

Alt efter værdien af det efterladte bo, så tilbyder vi også at opkøbe inventar og videresalg af de effekter, som De ikke ønsker at beholde selv. I vores netværk har vi kontakt til flere specialister, som kan vurdere alt fra frimærker til sofaborde.

I særlige tilfælde, så vil vi også kunne tilbyde at rydde dødsboer i Hillerød gratis. Dette er dog betinget af, at værdien af det resterende inventar når op på et vist beløb.

 

Skal vi hjælpe Dem?

Står De foran en rydning af et dødsbo i Hillerød eller omegn? Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er klar til at hjælpe Dem. Ring til os på 30 49 48 10 eller skriv til os via kontaktformularen, og så kan vi tage en snak om, hvad vi kan gøre for netop Dem. Vores service dækker hele Sjælland.

Dødsbo rydning i Ølstykke - Kontakt Michael og Ann

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”