Rydning af dødsbo i Ballerup

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i Ballerup

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rydning af dødsbo i Ballerup

Erfarne fagfolk kan gøre processen meget lettere for sørgende familier, når de skal gøre boet op efter en kær er gået bort. I en vanskelig tid er det vigtigt at kunne stole på dem, der har til opgave at tage sig af Deres elskede persons anliggender. Ved at betro vores erfarne folk, der har gjort dette før, så kan De være sikker på, at alt vil blive håndteret hurtigt og korrekt i en følsom periode i livet.

I en periode med sorg er det ofte lettere at overlade opgaven med at rydde op i et bo til en professionel virksomhed som Hovedstadens Dødsbo og Konkurs. Dette arbejde kan være følsomt og følelsesladet for de berørte, og derfor er det vigtigt at finde et firma, som man har tillid til og kan stole på – Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har mange års erfaring med at håndtere dødsboer i Ballerup og omegn. Vi er beæret over at yde vores service med følsomhed og respekt for de efterladte i deres sværeste tid. Vores team arbejder flittigt, men roligt, så vi kan imødekomme alle de behov, der er til stede, samtidig med at vi yder en overlegen service hvert skridt på vejen.

Rydning af dødsbo Slagelse

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Slagelse

Vi sparer Dem for tid, penge og besvær

Lad os klare rengøringen af dødsboet. Vi kan nemt fjerne selv de mest genstridige lugte og gennemføre alle former for grundig rengøring, så der ser præsentabelt ud til salg eller udlejning. For ikke at nævne, at vi har et team til rådighed, som kan hjælpe Dem med at få transporteret værdigenstande ud, hvis det er nødvendigt. Vores teams er forberedt på enhver udfordring, der måtte komme på deres vej – ingen opgave er for stor eller lille!

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er vi stolte af at kunne tilbyde Dem en komplet og tilfredsstillende løsning – en løsning, der kombinerer rydning af boliger samt rengøring og transport. Det er en effektiv måde at spare tid, penge og kræfter på!

 

Vi er på hele Sjælland

Vi tilbyder vores hjælp på hele Sjælland, og vi har allerede været i byer lige fra Skælskør, Skovsø, Skovlunde til Ballerup, Herlev, Hellerup og Birkerød.

God kundeservice til fornuftige priser

Vores primære mål er at sikre, at alle, der er involveret i boopgørelsen, går tilfredse derfra. For at garantere dette tager vi ekstra skridt til at inspicere ejendommen, inden vi påbegynder arbejdet. Hvis der er værdifulde genstande til stede i ejendommen, kan vores team af erfarne fagfolk hjælpe Dem med at købe og videresælge dem med fortjeneste – vores største ekspertiseområde er designermøbler og lamper. Vi har medarbejdere, der har specialiseret sig i at bestemme deres tilstand og værdi, så De får det, de virkelig er værd.

 

I særlige tilfælde vil det overskydende indbo være nok til at dække udgiften til vores arbejde, og vi kan derfor tilbyde at rydde dødsboet gratis. Dette kan vi aftale nærmere efter inspektion af boet.

 

Dødsboer ryddes og rengøres
Dødsbo rydning i Slagelse - Kontakt Michael og Ann

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde Dem

De er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores hjælp til rydning af dødsbo i Ballerup og omegn. Har du brug for hjælp til rydning af dødsbo i Ballerup, eller et andet sted i området? Så er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 30 49 48 10 eller gennem vores kontaktformular og få et uforpligtende tilbud.

Vi arbejder på hele Sjælland, og De er altid velkommen til at høre mere om hvordan vi kan hjælpe Dem. 

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”