Rydning af dødsbo i København

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

Rydning af dødsbo i København

Hovedstadens
Dødsbo & Konkurs

Vi arbejder når det passer dig
Også weekend og aften

R

+ 20 års erfaring

Gode priser

Rengøring og rydning af dødsbo i København

Hvis De står overfor en tømning af et dødsbo i København, kan processen hurtigt føles uoverskuelig, lang og tidskrævende. Derfor kan det give mening i stedet at hyre professionelle til den praktiske del. Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er specialiserede i rydning af dødsbo i København og vil meget gerne hjælpe Dem.

 

Respektfuld service midt i sorgen

Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har gennem 20 år håndteret adskillige opgaver og er en erfaren hjælper, når De står midt i sorgen. Som pårørende til en afdød står De sædvanligvis i en ganske sårbar situation, der kan være både følsom og udfordrende. Derfor burde De heller ikke skulle stå med ansvar om oprydning, udtømning og rengøring samtidig. Derimod skal De have lov til at sørge og lade andre om Deres dødsbo rydning i København.

Gennem vores tid i branchen har vi tilegnet os en taktfuld fornemmelse for vores kunder, og vi er meget bevidste om, at omstændighederne er lidt ømtålelige. De er derfor sikret en yderst respektfuld service hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs.

Rydning af dødsbo Ølstykke

Skal vi ringe dig op? Udfyld nedenfor.

Tømning af dødsbo Ølstykke

Vi sørger for hele boet

Når de hyrer Hovedstadens Dødsbo og Konkurs, står vi dem bi gennem hele processen og sørger for, at De ikke skal stå alene med noget omkring dødsboet. Det betyder, at vi er behjælpelige med adskillige af opgaverne, der leder Dem hen imod at have et beboeligt eller sælgeligt hus eller lejlighed. I forbindelse med rydning af dødsbo i København, skal De derfor ikke tænke på noget, for …

Vi tømmer boet

Vi står for rydning af dødsboet i København. De får naturligvis selv lov til at sortere og tage, hvad De vil beholde. Resten af inventaret og indboet, inklusive garage, loftsrum, kælder, have m.m. tager vi os af.

Vi rengør boet

Med alle møbler ude, er det ofte nødvendigt med en grundig rengøring. Det står Hovedstadens Dødsbo og Konkurs for. Vi har mange års erfaring med professionel rengøring og har remedierne til at få vægge, lister, hvidevarer og gulve til at skinne igen.

Vi transporterer inventaret

Måske skal nogle af møblerne transporteres til et andet sted? Vi sørger for at får leveret arvestykker m.m. til slægtninge og arvinger. Indeholder dødsboet derudover også særlige effekter af en særlig værdi, kan vi også bistå med at få dem vurderet, doneret og solgt.

Vi er fleksible og åbne for alle slags opgaver

Vi har arbejdet med rydning af dødsbo i København igennem mere end to årtier, og vi ved, at ingen dage eller sager er ens, når man arbejder med mennesker. Vi tilbyder derfor stor fleksibilitet og åbenhed overfor alle slags rydnings- og rengøringsopgaver. Det betyder også, at vi gerne vil rykke ud i weekender og om aftenen, så det passer til Dem og Deres hverdag. Når vi arbejder med rydning af dødsbo i København, er det med flittighed, effektivitet og føling for situationen. Hovedstadens Dødsbo og Konkurs har for øje, at det skal blive så nemt og overskueligt for Dem som muligt.

 

Book en uforpligtende samtale

Hvis De har brug for hjælp til rydning af et dødsbo i København, vil vi meget gerne assistere Dem. Til at starte med kan vi tage en uforpligtende snak om, hvad De har brug for. De kan derfor enten ringe til os på 30 49 48 10 eller skrive til os via kontaktformularen.
Hovedstadens Dødsbo og Konkurs dækker hele Sjælland.

Dødsbo rydning i Ølstykke - Kontakt Michael og Ann

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”