Fleksibel og pålidelig samarbejdspartner

Hovedstadens dødsbo og konkurs er beliggende i København på Sjælland, og har i mere end 10 år betjent det danske marked med tømning, rengøring m.m. af alle former for dødsboer.

Forhold som innovation, kreativitet, energi og miljø er vigtige faktorer for os. Det kendetegner og genkendes i alle opgaver hvor Hovedstadens dødsbo og konkurs er involveret. Firmaet har lige siden starten oplevet en markant tilgang af kunder.

Firmaet har i dag en stor kundekreds som er skabt bl.a. gennem overlevering mund til mund. Hovedstadens dødsbo og konkurs arbejder fortrinsvis i hovedstadsområdet, men efterhånden også på resten af sjælland, hvor vi også ønsker at udvide vores kundekreds.Vi er en fleksibel og pålidelig samarbejdspartner, med engagerede medarbejdere, der som en naturlig del af samarbejdet stræber efter en høj kundetilfredshed.

Vi overholder selvfølgelig aftalte leveringstider og betingelser.

Har De spørgsmål, er De naturligvis velkommen til at kontakt os for en uforpligtende samtale på tlf. 30 49 48 10.

Vi håber at de vil benytte Hovedstadens dødsbo og konkurs.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”