Tæpperens i København og hele Sjælland – Pålidelig, grundig og garanterede kvalitetsresultater

Ser dine tæpper trætte ud? Er de meget beskidte, og har de desperat behov for en tæpperens? Så kan vi hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs hjælpe dig. Når det kommer til rens af tæpper, er det en fordel at overlade rengøringen til fagfolk. Tæpper er ofte store og tykke, hvorfor de ikke lige passer ind i vaskemaskinen derhjemme. Det kan være svært at komme ordentligt i bund, hvis du selv begiver dig ud i at rense tæppet, for ikke at tale om det store arbejde det er at få tørret tæppet igen – uden at ødelægge det, vel at mærke.

Vi tilbyder en intens og dybdegående tæpperensning for både private, erhverv og i dødsbo. Vi sætter en ære i at være professionelle og opnå fremragende resultater for alle vores kunder.

Professionel rens af tæpper til ethvert behov

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er vi eksperter i at fjerne hverdagens pletter og snavs. Snavs som opbygges over længere tid rundt omkring på tæpperne, og som kan være med til at skabe et dårligt indeklima. Et tæppe kan gemme på mange bakterier, dårlig lugt og meget andet skidt.

Vi renser væg til væg-tæpper i hjem eller på kontorer med professionelle maskiner.

Det gør vi for at opnå det bedste resultat. Efter vi har renset tæpperne, efterlades de rene, friske og tørre inden for få timer.

For os er det vigtigt at gøre tæpperensningen så enkel og stressfri, som det er os muligt for vores kunder. Hvis du kontakter os, så finder vi sammen en dag, hvor vi kan komme ud og kigge på dine tæpper. Så sørger vi for resten. Vi flytter gerne småting, småmøbler og ledninger, inden vi påbegynder arbejdet og rydder naturligvis altid op efter os selv.

Miljøvenlig rensning af tæppe i København og resten af Sjælland – fokus på detaljerne

Vi lader ingen pletter være tilbage, når vi rengør tæpper for vores kunder. Derfor er vi altid utroligt opmærksomme på detaljerne, når vi vurderer, om tæppet er renset grundigt nok.

Opgaven bliver først påbegyndt, når tæppet er gennemgået for pletter, snavs og andre former for smuds. Så ved vi præcis, hvad det kræver for at få tæppet til at stråle igen.

Herefter vælger vi den passende metode til rengøringen, så tæpperne renses på den mest optimale måde afhængig af tilsmudsningsgraden. Når rensningen er færdig, giver vi tæpperne en behandling, så de fremstår næsten som nye. På den måde kan du også forlænge levetiden på dine tæpper.

Hos Hovedstadens Dødsbo og Konkurs fokuserer vi primært på at gøre brug af miljøvenlige produkter. I særlige tilfælde, hvor tæppet er ekstra beskidt, er det dog nødvendigt at anvende andre produkter for at rense tæppet optimalt. Dette besluttes ud fra den specifikke opgave.

Bliv kontaktet for et gratis & uforpligtende tilbud i dag

Tæpperens København & Sjælland

Vores kunder er altid i centrum

For Hovedstadens Dødsbo og Konkurs er det vigtigt, at du føler dig tryg i at overlade arbejdet til os. Vi gør en stor dyd ud af at yde en personlig service, i form af at lytte til vores kunders ønsker og behov.

Derfor er vi også altid til at snakke med, hvis du har brug for det. Vi stræber efter glade og tilfredse kunder, der føler, at vi har ydet en god service med en tæt dialog.

Vi er ligeledes klar til at tilbyde vejledning og gode råd om, hvordan du bedst muligt kan tage dig af dine tæpper fremadrettet. På den måde kan du nyde den friske og rene følelse, så længe som overhovedet muligt.

Rene tæpper er vigtigt for helbredet

Snavs og forurening er ikke kun et problem udenfor dit hjem – det kan også komme indenfor. Tæpper kan nemt blive grobund for bakterier og partikler, fordi stoffet er vævet tæt, så snavs nemt sætter sig fast. Dette gør rengøringen meget vanskelig, og når pletter er involveret, har det en tendens til at tiltrække bakterievækst. Samtidig er det svært at vaske sine tæpper selv, især de større af slagsen. De er både store og tunge, hvorfor det kræver helt særligt udstyr at få dem rengjort korrekt, uden at ødelægge dem i processen. Dine tæpper i hjemmet kan derfor forvandle sig til en potentiel sundhedsfare.

De fleste af de bakterier, partikler og mikroorganismer, der sidder i tæppet, kan udløse og forværre allergier. I nogle tilfælde kan det endda forårsage høfeber og åndedrætsproblemer.

Dette er blot nogle af grundene til, at det er vigtigt med en tæpperens. Uanset om det er i dit eget private hjem eller på kontoret på arbejdspladsen.

Få et uforpligtende tilbud på tæpperens i København eller et andet sted på Sjælland

For mere information er du altid velkommen til at kontakte Hovedstadens Dødsbo og Konkurs på tlf. 30 49 48 10. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud på lige netop din opgave.

Har du spørgsmål vedrørende tæpperensning, så tøv ikke med at kontakte os. Vi er et full-service firma, og tilbyder ligeledes hjælp til blandt andet rydning af dødsbo, rengøring af dødsbo, flytning med flyttelift og meget andet.

Skal vi ringe dig op?
Udfyld nedenfor.

Vores kunder siger

Bettina:

"...jeg valgte Jer ud fra hjemmesiden – den gav et indtryk af fuldstændig som I har været, professionelle og helt igennem til at regne med..."

Claus Johansen:

"...Jeg oplevede seriøs behandling og at de aftalte tider blev overholdt og, ikke mindst, et veludført job med oprydning..."

Bjarne og Gitte:

“…Det hele gik hurtigt og alle aftaler blev overholdt. Vi vil varmt anbefale jer – og ønsker jer og jeres firma held og lykke fremover…”

Julie Halfter Lützen:

“…Ann og Michael har udført et stort og betydningsfuldt stykke arbejde og vi har følt os i meget trygge hænder. Meget professionelt!…”

Jytte:

“…Det har været en meget positiv oplevelse, og jeg vil helt sikkert anbefale jer til andre, der skulle få brug for hjælp…”

Niels K. Snare:

“…Tømningen af min fars lejlighed foregik meget tilfredsstillende. I klarede det mere end til tiden og det var en fornøjelse at se lejligheden….”

Mette Thisted:

“…En meget begejstret kunde anbefaler på det varmeste Ann og Michael til at komme og få ryddet et eventuelt dødsbo…”

Tom:

“Vil bare lige sige/fortælle, at det var et godt og hurtigt udført arbejde I har udført i forbindelse med at “tømme” min mors lejlighed…”

Mogens Karbo:

“…Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og da lejligheden var ryddet, fremstod den nærmest som indflytningsklar….”